V. Musvydaitės išbandytų sporto šakų skaičius artėja prie 100

Žurnalistės Vlados Musvydaitės vardą gerai žino ne tik sporto aistruoliai, bet ir tie, kurie siekia iš pagrindų pakeisti savo gyvenimo būdą – sulieknėti, sustiprinti kūną, atrasti sveiką gyvenseną. Subūrusi beveik 100 profesionalių trenerių, sporto medicinos bei mitybos specialistų komandą, ji ėmėsi virtualių treniruočių verslo.

Idėja sportuoti su profesionalais būnant bet kuriame pasaulio krašte ir nė nekeliant kojos iš namų išties pasiteisino. O kur dar Vlados ir jos kolegų vedamos gyvos treniruotės, sveikuolių stovyklos saulėtuose kraštuose ar visai neseniai pasirodęs naujausias moters išradimas – išmaniosios tamprės.

Buvusiai lengvaatletei V. Musvydaitei pavyko sukurti verslą, kuris ne tik sočiu gyvenimu padeda aprūpinti šeimą, bet ir kasdien plečiasi.

Vlada suskaičiavo, kad jau išbandė daugiau kaip 90 sporto šakų.

Baigusi vidurinę, iš gimtųjų Pagėgių V. Musvydaitė išvyko į sostinę, kur įstojo į žurnalistikos specialybę. Ji ir toliau intensyviai sportavo, prieš dešimtmetį tapo geriausia Vilniaus universiteto sportininke. Tarp buvusios bėgikės laimėjimų – ne tik Lietuvos čempionės, Baltijos šalių vicečempionės, bet ir Europos antrosios lygos čempionės titulas.

Karjera klostėsi puikiai, asmeninis  gyvenimas – taip pat. Vlada ištekėjo, susilaukė dukros Ūlos, vėliau pasaulį išvydo sūnus Benas. Po kurio laiko išaušo diena ištarti „sudie“ didžiajam sportui.

„Aš nebenoriu būti profesionali sportininkė, sportuoti du kartus per dieną. Nenoriu atsisakyti įvairių pramogų, eiti miegoti 10 valandą vakaro ir anksti keltis į treniruotę“, – LRT TELEVIZIJOS laidai „Gyvenimas“ pasakojo V. Musvydaitė.

Plačiau žiūrėkite LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pupa

Pupa portretas
Išprotėjusi moteris , baisiau negu baisu...

oi

oi portretas
Kaip ji man nepatinka...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių