V. Bareikis pristato naują dainą: kad kuo dažniau kiekvienas užšoktų ant savo bangos

  • Teksto dydis:

Šiais metais pats tarsi ant bangos skriejantis atlikėjas Vidas Bareikis pristato pozityvios nuotaikos bombą – naujausią savo dainą „Ant bangos“.

Šis kūrinys pirmą kartą gyvai nuskambėjo V. Bareikio koncerte, kuriuo artistas ypač trankiai atidarė vasaros sezoną Vilniaus Mokytojų namų „Vasaros terasoje“. „Pasiekiau savo asmeninį šios erdvės žiūrovų rekordą – į kiemelį susirinko bemaž pusantro tūkstančio žmonių“, – sako Vidas.

Kaip atlikėjas ir žadėjo, jo gerbėjams tą vakarą sausiems likti nepavyko: V. Bareikio dainos premjerai buvo panaudota putų patranka.

„Efektas buvo superinis. Jau nuo pirmų eilučių žmonės dainavo kartu ir puikiai pagavo šios dainos nuotaiką. Na, o galiausiai visus išmaudėme muilo putų jūroje. Po to visi laimingi ir švarūs keliavo namo“, – juokiasi V. Bareikis, kurio galva pramušta beprotiškomis idėjomis.

O štai idėją dainai „Ant bangos“ jam pametėjo viena pažįstama, pasakydama: „Na, tu tai tikrai ant bangos.“

„Pradėjau galvoti, ką iš tiesų šis posakis reiškia ir kaip sukurti vasarišką gabalą, kuris ant bangos užkeltų ir visus aplinkinius. Laikau savo užduotimi dalintis įkvėpimu ir energija su kitais. Ir noriu paskatinti, kad kiekvienas kuo dažniau užšoktų ant tos savo bangos. Kad ir nedidelės, bet asmeniškai pačios svarbiausios“, – sako Vidas. 

Kiekviename savo koncerte pasitelkdamas režisūrinius sugebėjimus V. Bareikis sugalvoja vis kažką naujo. Ar tai būtų „Siemens“ arenos palubėje skraidantys superherojai, ar įspūdingi automobiliai, ar didžiulės „VB Gang“ narių masuotės. Nemažiau stebinančius netikėtumus atlikėjas žada ir tiems, kurie sudalyvaus jo koncertuose didžiausiuose Lietuvos vasaros festivaliuose: šiemet „ant bangos“ esantis V. Bareikis jų aplankys net keturis.

„Galų gale sulaukiau savo užtarnautų ir jau ilgai lauktų atostogų. Beveik mėnesį nebūsiu Lietuvoje, keliausiu, ilsėsiuosi, ruošiuosi festivalių pasirodymams ir planuosiu naujojo albumo darbus – rezultatą tikiuosi parodyti rudenį. Na, o po atostogų kartu su „VB Gang‘u“ sprogdinsime didžiųjų festivalių scenas. Bus smagu grįžti po mėnesio ir pažiūrėti, ar klausytojai jau išmoko naujojo vasaros gabalo „Ant bangos“ žodžius“, – šypsosi V. Bareikis.  

 

 


Šiame straipsnyje: vidas bareikisdainaAnt bangos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių