Už 1 mln. alytiškės parduodamas „gelikas“ T. Barščio nežavi: pas mane žirgai iš „Rolls Royce“ valgo

Kone per naktį išpopuliarėjusią alytiškę Kristiną Meseguer šiandien jau žino daugelis. O prabangusis jos „Mercedes-Benz“ automobilis, arba tiesiog – „gelikas“ – tapo tokiu pat neatskiriamu jos prekės ženklu. Kas nutiko, kad moteris nutarė jį parduoti? Ir kodėl kaip pirkėją išsirinko verslininką Tautvydą Barštį, kuriam tai kelia juoką?

Kaip atskleidė alytiškė K. Meseguer, nors prabangusis „gelikas“ jau tapo vizitine jos kortele, moteris jo vairuoti nebenori. Priežastis paprasta – 2022 metų automobilis jai tapo… per prastas.

Įdomiausia, kad nors pati už šį automobilį mokėjo 250 tūkst. eurų, moteris nutarė jį parduoti už 1 mln.

„Čia – kaip vynas, brangsta su metais. Tai į tą milijoną įeina „gelikas“, vardiniai numeriai ir pasimatymas su manimi. Dabar yra visa eilė tų pirkėjų, tai net nežinau, gal reikia surengti kokį aukcioną...“ – planais dalijosi moteris.

O kadangi Lietuvoje nėra labai daug žmonių, kurie už automobilius galėtų mokėti po milijoną eurų ir daugiau, K. Meseguer norėtų, kad jos automobilį apžiūrėtų ir galbūt juo susigundytų netoli Alytaus gyvenantis verslininkas T. Barštys. „Manau, kad jis tikrai norėtų pasimatymo su manim, bet jis labai jau čiūdnas“, – sakė moteris.

Tiesa, K. Meseguer santykiai su garsiuoju verslininku nėra patys geriausi. Garsenybės visai neseniai vienas kitam mestelėjo kandžių replikų. Reaguodamas į kone kasdien kepamus K. Meseguer filmukus socialiniuose tinkluose, T. Barštys rėžė iš peties. O išgirdusi, ką apie ją šneka verslininkas, moteris paliepė atsiprašyti. Deja, nesėkmingai.

„Ta mergelė su silikoninėmis krūtinėlėmis, ten – nieko natūralaus. Jei galėtų, tai ir į smegenis to silikono įsidėtų“, – apie atsiprašymus nė negalvojantis rėžė T. Barštys.

Tad T. Barštys ne tik, kad nepirks K. Meseguer automobilio. Dar blogiau! Tokį automobilį jis panaudotų tik savo ūkyje. T. Barščio manymu, toks automobilis būtent ten ir turi važinėti.

„Pas T. Barštį, žinai, žirgai iš „Rolls Royce“ valgo. Tai jai iki T. Barščio kaip iki mėnulio. Kokia kalba gali būti su chamine? Reikia chamiškai kalbėti ir elgtis. O jeigu jai pasakysiu „atsiprašau“, tai ji dar chamiškiau pradės elgtis“, – sakė verslininkas.

Plačiau – laidoje „TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val., per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
ir pas mus, ten kur kumeles eda is rolls royce, dar kazkam kam kyla klausimu, kur gi cia paemus lesu krasto gynybai. gal kazkas is valdanciuju jaucia kumelem simpatija ir solidaruma?

Pr.

Pr. portretas
Nuo kad arkliai valgo? Per amžius ėsdavo.

Tiesiog

Tiesiog portretas
Prajuokino, kad intelektualiam Barščiui nepatinka chaminės. Nes šio pono chamiškumas jau seniai nėra vieša paslaptis…
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių