Tymais susirgęs A. Ivanauskas-Fara atsidūrė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį projekte „Dvi kartos“ nepasirodys viena žiūrovų pamėgta pora. Į laidos filmavimą dėl sveikatos problemų negalėjo atvykti Aleksandras Ivanauskas-Fara, todėl gerbėjai neišvys jo ir Nijolės Pareigytės dueto.

„Kadangi šios laidos tema – šokiai, tai Fara repetuodamas pakėlė labai aukštai Nijolę, tada ji krito, o Fara įskilo. Linkime jam kuo greičiau pasveikti“, – žiūrovus informuos laidos vedėjas Giedrius Savickas.

Tačiau ketvirtadienio popietę paaiškėjo, kad žinomas dainininkas susirgo sunkia tymų forma. „Būna ir geriau, – portalui teigė atlikėjas, paklaustas, kaip jaučiasi. – Vis dar sunku vaikščioti ir kalbėti.“

Žinomas vyras gydymo įstaigoje guli nuo pirmadienio, jam jėgas padeda atstatyti tik lašelinė. Sunkiai žodžius renkantis dainininkas nespėliojo, kada galės grįžti į sceną.

Projekto organizatoriai praneša, kad nors mėgiamos poros šį šeštadienį nepamatysime, tačiau „Dviejų kartų“ gerbėjų vis tik laukia įspūdinga laida – duetai atsakingai ruošėsi šokių temai ir ją interpretavo itin išradingai. Didžiausia intriga – į projektą įsiliejusi nauja, dar šou nematyta pora. „Dvi kartos“ rengėjai atskleidžia tik tiek, kad praėjusį savaitgalį žiūrovų sprendimu šou palikusius Giedrių ir Nojų Arbačiauskus pakeis irgi vyriškas duetas.

Dar viena staigmena projekto gerbėjų laukia prie komisijos stalo. „Trys vilkai ir pusantros vilkės“, – taip naująją komisijos sudėtį apibūdino šou kūrėjai.

„Dvi kartos“ – kartas sujungiantis muzikinių žvaigždžių duetų konkursas, rodomas šeštadieniais 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir lrt.lt. Vedėjai – Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir G. Savickas.

Duetų amžiaus skirtumas – kaip tėvų ir vaikų, kas savaitę jie dainuoja kūrinius iš vienam arba kitam artimo laikmečio. Šį šeštadienį žiūrovai išvys: Sofiją Vasilevskytę ir Vaidotą Baumilą, Alaną Šport ir Liepą Norkevičienę, Akvilę Kisielienę ir Česlovą Gabalį, Vaidą Genytę ir Dainotą Varną, Kariną Krysko ir Steponą Janušką, Valeriją Iljinaitę ir Aistę Pilvelytę bei naujai į projektą įsiliejusį vyrišką duetą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Info

Info portretas
Tremtinius Sibire ir tai skiepijo ...ir niekas tokiu ligu rusu laikais nezinojo kaip tymai,raupai,kokliusas ir kitos.Reikia skiepyti butinai nes vaikai tai dar pasirinkti negali.

DĖMESIO !!!

DĖMESIO !!! portretas
Tymų virusas yra itin lengvai plintantis. Sergantis asmuo yra užkrečiamas 4-7 dienas nuo viruso pradžios. Virusas gyvena sergančiojo asmens nosies ir gerklės gleivinėje, todėl kosėjant arba čiaudint, virusas patenka į aplinką ir kambaryje išlieka gyvybingas iki 2 valandų ore ar netgi ant paviršių. Žmonės, įkvėpę užteršto oro, ar palietę užterštą paviršių, po to savo akis, nosį arba burną, gali labai lengvai užsikrėsti tymais. Turėjus kontaktą, su žmogumi, sergančių tymais, per 72 valandas privaloma kreiptis į savo šeimos gydytoją

zmogus neturintis atsakomybes jausmo

zmogus neturintis atsakomybes jausmo portretas
jeigu sergi yra temperatura kreipkis i medikus gydykis,o dabar skrido i londona koncertuoti ,juk galejo daugybe zmoniu nuo jo apsikresti.apgailetina !!!
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių