G. Žemaitė apie kūdikio laukimą: buvo didelė grėsmė netekti vaikelio

  • Teksto dydis:

Televizijos laidų vedėja Gerda Žemaitė su vyru, televizijos laidų prodiuseriu Andriumi Žemaičiu šiandien gyvena itin pakiliomis nuotaikomis.

Gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ jiedu patvirtino ilgai sklandančius gandus apie šeimos pagausėjimą ir atskleidė pagrindines priežastis, dėl kurių neskubėjo apie tai kalbėti viešai.

Prieš pusantrų metų susituokusi pora gyvena laukimu – pavasarį pasaulį išvys jų pirmas bendras vaikas. Nors G. Žemaitei šis nėštumas nėra pirmas – iš ankstesnės santuokos ji jau augina sūnų Marką, o A. Žemaitis iš ankstesnių santykių turi net keturis vaikus, pora laidoje atviraus, kad šis nėštumas – tarsi Dievo dovana.

„Emocijos yra nuostabios. Tai labai lauktas ir planuotas vaikelis, kuris pasaulį turėtų išvysti balandžio pradžioje. Tik lyginant su pirmuoju nėštumu, kuris buvo labai sklandus, šis nuo pirmų akimirkų yra su iššūkiais. Tačiau mes juos visus įveiksime ir nepaisant visko, esame labai laimingi!“, – sakė G. Žemaitė.

Kalbos apie Gerdos nėštumą sklandė jau kurį laiką, kone kasdien moteris sulaukia žiniasklaidos skambučių, tačiau džiaugtis šia žinia ji neskubėjo.

Ji su vyru Andriumi atskleis, kodėl taip elgėsi. Pasirodo, nėštumo pradžia nebuvo sklandi, o grėsmė prarasti vaikelį buvo labai didelė. „Buvo dienų, kai jau atrodė, kad viskas....“, – su nuo ašarų žvilgančiomis akimis laidoje sakys Gerdos vyras Andrius.

„Gydytojai rekomendavo iki 20 nėštumo savaitės palaukti, šia džiugia žinia neskubėti dalintis, tačiau šiandien, kai situacija yra gerokai ramesnė ir stabilesnė, kai medikai nuramino, jog viskas stabilizavosi, galiu su džiugesiu patvirtinti, kad laukiuosi“, – kalbės žinoma moteris ir atskleis, ką išgyveno pačiu baisiausiu laiku, kuomet prarasti vaikelį buvo labai didelė.

Trečiadienio rytą socialiniame tinkle "Facebook" žinoma moteris sulaukė sveikinimų čia džiugia proga. Moteriai linkima lengvo tolimesnio laukimo bei stiprybės.

Kokie iššūkiai pasitiko G. ir A. Žemaičius nuo pat pirmų nėštumo dienų? Ką garsi pora išgyveno, kai medikai pasiūlė pasiruošti blogiausiam? Kaip į naują šeimos narį reagavo poros artimieji bei vaikai iš ankstesnių santykių? Atsakymai į visus klausimus – jau šį sekmadienį gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“, 18 val. per TV3 televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DURNIU KOMPANIJA

DURNIU KOMPANIJA portretas
trizna daugiau nieko negali pasakyti su savo viesinimu tik sau blogio darai palauk kad netektu verkti nejaugi motina nepaaiskina kad tokios reklamos isaukia tik blogi

Vero

Vero portretas
Niekada nesuprasiu, kodėl visiems reikia skelbtis, kad moteris laukiasi. Ir dar su tuo sveikinti, visiškas nonsensas, nes niekada nežinai, kaip viskas baigsis. Apie tai turi žinoti tik vyras, gal tėvai, jeigu tokie dar yra, daugiau niekas. Na, kai jau motosi akivaizdžiai, tai nėra ko gintis, bet ir sveikinti dar anksti.Tai, kad visi tikisi, kad viskas baigsis gerai, visiškai nereiškia kad gerai ir baigsis, visokių komplikacijų būna ir laukiantis ir gimdant, ir net pagimdžius. Jei viskas gerai, tai visada spėsite pasveikinti.

Jonas

Jonas portretas
Tai gal laikas visas besilaukiančias paviešinti. Atrodo, kad jų šeima būtų kam įdomi, kad ir kaip stengiasi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių