TV laidų vedėja G. Gurevičiūtė: juodos lūpos man tinka

  • Teksto dydis:

TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė jau nebesuskaičiuoja, keliose fotosesijose yra dalyvavusi. Tik daugumoje jų mergina vaizduojama kaip romantikė, rūmų dama, elegantiška ledi.

„Šįkart buvo kitaip. Fotosesijos rengėjai tarsi palietė mano vidų, pažvelgė į jį giliau, atskleidė aštresnę mano pusę“, - pasakojo G. Gurevičiūtė.

Anot jos, tam ypatingai tiko naujos meno erdvės „Antarctika“, įsikūrusios Vilniaus senamiestyje, aplinka. Joje buvo galima improvizuoti, įgyvendinti netikėtus sumanymus ir nesijausti ką nors kuriant dirbtinai.

G.Gurevičiūtė šypsodamasi sakė, kad tai buvo vienas iš nedaugelio kartų, kai jai tiko sodriai juodai paryškintos lūpos.

„Ir tai nebuvo gotika!“, - patikino ji.

Žinomos merginos teigimu, tamsios lūpos buvo neatsiejama Viktorijos Tamutytės padaryto makiažo ir stilistės Evos Baliul sukurto įvaizdžio dalis. Fotosesijai derančiomis dekoracijomis rūpinosi Laura Petrauskaitė.

„Gintarė tą dieną tarsi tapo meno erdvės dalimi. Ji pasiūlytus vaidmenis atliko tobulai. Pastebėjome, kad tai, ką esame sukūrę, kinta ne tik dėka dekoracijų, bet ir žmonių, dalyvaujančių projekte, nuotaikos, emocijų, įvaizdžio“, - patikino „Antarctika“ vadovė Katerina Pisliak.



NAUJAUSI KOMENTARAI

okei

okei portretas
jau ta slikstyne nezino kaip isidirbineti kaip bemoksle trinasi televizijoje jos vieta viezbuti valytoja
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių