Teisininke Lietuvoje buvusi V. Harvey Omane užsidirba kalbėdama apie santykius

„Supratau, kad man Lietuvoje bus per daug skaudu. Aišku, turėjau galimybę vėl susirasti teisininko darbą, turėjau namus, bet tiesiog jaučiau, vidumi rėkte rėkiau, kad man reikia išvažiuoti. Todėl gimtadieniui nusipirkau bilietus į Angliją ir pasakiau sau, kad pradedu naują gyvenimą...“, – pasakojo Omane gyvenanti buvusi teisininkė Vilma Harvey.

Šiandien moteris atvira – jei prieš 15 metų kas nors būtų pasakęs, kad ateityje ji gyvens arabų šalyje, o uždirbs kurdama vaizdo įrašus apie santykius, būtų pirštu ties smilkiniu pasukiojusi...

Lietuvoje Vilma sėkmingai dirbo teisės srityje – buvo teisėjos padėjėja, ir svajojo vieną dieną pati tapti teisėja. „Visada buvau teisybės ieškotoja, todėl baigus mokyklą nekilo abejonių, kokias studijas rinktis...“ – pasakojo Vilma. Sėkmingai baigusi magistro studijas Mykolo Romerio universitete, ji įsidarbino ir ėmė kopti karjeros laiptais... Aukštyn kojomis gyvenimas apvirto, kai kelionėje į Maroką ji susipažino su pilotu iš Prancūzijos. Priimti sprendimą ir mesti viską, ko pasiekė, pasak Vilmos, nebuvo lengva, tačiau noras sukurti šeimą ir vis mažiau džiaugsmo teikiantis darbas padėjo apsispręsti.

LNK nuotr. 

„Meilė buvo trečia priežastis... Pagrindinė buvo mikroklimatas teisme, per intrigas pasidarė neįmanoma dirbti, na, ir antroje vietoje, žinoma, buvo atlyginimas. Niekam ne paslaptis, kad teisėjų atlyginimai Lietuvoje yra mažiausi Europoje...“ – pasakojo Vilma. Vis dėlto į Prancūziją Vilma taip ir nepersikėlė. Šiandien moteris gyvena Omane, yra laimingai ištekėjusi, o jos pragyvenimo šaltinis ­­– nuosavas kanalas „Youtube“ platformoje, kuriam vaizdo įrašus ji montuoja savo namų svetainėje. Savo kanale Vilma dalinasi patarimais apie santykius, nagrinėdama gyvenimiškas situacijas. Jos sekėjai – amerikiečiai, net nežinantys, kas slypi už profesionalaus vyriško balso garsintojo, kurį girdi sumontuotuose vaizdo įrašuose.

LNK nuotr. 

Kaip persikelti į Prancūziją planavusi lietuvė atsidūrė Anglijoje? Ir kiek galima uždirbti iš vaizdo turinio kūrimo, j šiandien gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20val., per LNK.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Radiacija

Radiacija portretas
Kam ta emigrantu reklama? Tegul ten sedi, jei isvaziavo, niekam ji cia jau neidomi.

Hindustani78 Faisal

Hindustani78 Faisal portretas
lytinius santykius ??? O Miskos Kaimos Pagonai ... Nebe Kalbek apie Lytinius Santykius , Kada pats zinai kokia nevertingai yra ... Dabar Kalbek Propagandos !!! Teise buk Rockets ant Lietuvoje .... Maa Ki Chut NATO Ki .... Hulusi ... Daug yra Arabos ir Indijos ... Tiese bus ant Ankara su Atomine Ginklai !!! Pocco Pisdes irgi !!! War Criminals .... Pagonai !!! Pus Pus Pus !!!

Faisal Hindustani78

Faisal Hindustani78 portretas
Get out !!! Kick these Narcotics Producers !!! United Nations !!! Vel bus Holokaust !!!
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių