T. Rinkūnui žudiką smagiau vaidinti nei meilužį: verdi narkotikus, bėgi ir slapstaisi

  • Teksto dydis:

Populiarus teatro, televizijos serialų aktorius, apdovanotas Auksiniu scenos kryžiumi, muzikinių TV projektų dalyvis Tomas Rinkūnas šiandien jaučiasi laimingas. Dvylika metų su širdies drauge Indre Patkauskaite  kartu esantis aktorius vesti neskuba, o atvirkščiai, vertina kiekvieną akimirką, kurioms, jo manymu, vedybos tikrai neturi įtakos. „Kol kas nematome būtinybės tam parašui ant popieriaus ar žiedui ant piršto. Esame dviese, kartu, laimingi, ko daugiau reikia?“ – atviravo Tomas.

Trečiajame LNK serialo „Rimti reikalai“ sezone vaidinantis T. Rinkūnas prisipažįsta, kad su Benios personažu turi daug panašumų. „Be veiksmo negaliu, esu cholerikas, todėl negaliu nustygti vietoje. Kuo daugiau veiksmo, tuo daugiau darbo aikštelėje ir tuo įdomiau vaidinti. Kai tu verdi narkotikus, bėgi ir slapstaisi. Ar kitokiais reikalais užsiimi. Po visko labai įdomu pamatyti galutinį rezultatą jau po montažo. Benios personažas man labai artimas, jis jautrus, supratingas. Toks esu ir aš“, – teigė T. Rinkūnas.

Mėgstantis veiksmą, kriminalinį pasaulį ir jo subtilybes, Tomas stebisi, kodėl yra dažniausiai kviečiamas atlikti „gražuoliukų“ vaidmenų. „Nesuprantu kodėl mane mato tokiuose amplua. Nesijaučiu nei gražuolis, nei bjaurusis ančiukas, bet norėtųsi, kad kastinge pasakytų, va, jis tikrai galėtų suvaidinti žudiką be skrupulų. To norisi, nes pasiūlymai dažniausiai plaukia tokie, kad reikės suvaidinti meilužį ar karštai įsimylėjusį gražuolį. Aš save iš šalies matau kitaip, nei mane mato kiti. Džiaugiuosi galėdamas atlikti kitokį vaidmenį seriale „Rimti reikalai“, jis man tikrai patinka“, – džiaugėsi aktorius.

Išvaizdus, dideles mėlynas akis iš mamos paveldėjęs Tomas pokalbio metu prisiminė vieną kuriozišką savo paauglystės istoriją. „Neseniai buvom susitikę su pusbroliu ir juokėmės. Mums buvo gal šešiolika metų. Turiu sodybą Molėtų rajone, o jo seneliai irgi gyveno šalia, tad vasarodavome kartu. Tuo metu dar neturėjau vairuotojo pažymėjimo, bet slapta man mama leisdavo nuvažiuoti iki ežero, iki kurio pirmyn atgal yra 8 kilometrai, todėl ji visada griežtai sekdavo kiek nuvažiuota. O iki miestelio buvo dar papildomi 8 kilometrai, kur būdavo merginų. Aš kažkokiu būdu išsiaiškinau, kad važiuojant atbulomis, tie skaičiai sukasi atgal. Atrodo toks neįtikėtinas dalykas, bet jis buvo!  Ilgainiui taip įgudom, kad atbuline pavara pasiekdavom net 80km/val. greitį. Tai tikrai įdomu, kaip mes atrodėme kitų akimis. Pilnas automobilis vaikinų dulkančiu keliu lekia atbulomis. Bet ko tik nepadarysi dėl uždrausto vaisiaus“, – šypsenos neslėpė aktorius T. Rinkūnas.

Serialas „Rimti reikalai“ rodomas kiekvieną pirmadienį – ketvirtadienį, 21 val., per LNK



NAUJAUSI KOMENTARAI

Venta

Venta portretas
Kokie seialai, tokie ir aktoriai...

Ha

Ha portretas
Buvo prisitriedes kazkada i kelnes...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių