T. Rimgaila ir L. Norkevičienė – jausmingos TV meilės istorijos aktoriai

  • Teksto dydis:

Sekmadienį LNK eteryje debiutuos naujas meilės duetas: atlikėjai Liepa Norkevičienė ir Tadas Rimgaila pirmą kartą prisistatys aktorių amplua muzikiniame filme „Derliaus šventė 2. Pakruojo dvaras“.

Liepa vaidins bankrutuojančio dvarininko dukterį, kurią tėvas nori prievarta ištekinti už turtingo pono (vaidina Mantas Stonkus), tačiau naktį prieš sužadėtuves ši įsimyli žavų dvaro arklininką – T. Rimgailą.

„Liepa labai išgyveno dėl savo vyro, kad jis labai pavyduliaus, bet lyg tai nieko blogo nepadarėm“, – nusijuokė pagrindinį vaidmenį sukūręs T. Rimgaila. Vedęs vyras teigia, kad jam vaidinti meilę kitai moteriai nepatogumų nebuvo. „Kadangi esu šokėjas, tų meilių scenoje jau esu privaidinęs, todėl diskomforto nejaučiau. Fizinis artumas man jau tapo darbiniu elementu, todėl nekompleksuoju“, – pripažino T. Rimgaila.

Savo partneriui komplimentų negailėjo ir pagrindinę filmo heroję vaidinusi Liepa. „Tadas yra labai talentingas žmogus, todėl dirbdami kartu tikrai nesijautėme nejaukiai. Jis – tikrai profesionalus, netgi kaip aktorius. Labai keista, kad jam tai irgi buvo debiutas, nes jis filmavimo aikštelėje tikrai jautėsi labai jaukiai – o kai gerai jautėsi jis, gerai jaučiausi ir aš“, – džiaugėsi atlikėja.

Tiesa, už kadro liko ir nemažai kuriozinių situacijų. „Aš buvau vadinama filmavimo nevykėle, nes už kamerų vis kažkur kliūdavau, kažkur griūdavau, jau filmuodama pačią pirmą sceną skaudžiai nusilaužiau du nagus, o po to dar ir nusiverčiau nuo laiptų, – juokėsi Liepa. – Tačiau man patiko, kad filmuojantis reikėjo daug lakstyti, filmuotis lietuje, nors ir buvo šalta. Bet kai sukurta tokia puiki aplinka, faini žmonės, pats irgi nori stengtis viską padaryti kuo geriau. Lakstyti basomis per šakas ir kankorėžius gal buvo kažkiek skausminga, bet tikrai verta“.

Su iššūkiais susidūrė ir T. Rimgaila. „Kadangi esu kritęs nuo žirgo, turiu prisipažinti, kad jojimo scenos man buvo gana nejaukios. Kai sužinojau, kad man teks tai daryti, tikrai labai norėjau, kad viskas pavyktų kuo geriau, bet jodinėti nebuvo smagu – šiokia tokia savisaugos įtampa išliko“, - pasakojo atlikėjas. „Tačiau visas filmavimo procesas paliko tokį gerą įspūdį, kad net norėčiau tai kada nors ir pakartoti“, - neslėpė T. Rimgaila.

Kartu su atlikėjais filme vaidmenis kūrė ir tokios žvaigždės kaip Irena Starošaitė, Vaida Genytė, Radžis, Natalija Bunkė, Oksana Pilkul, „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, Mantas Stonkus ir kiti. Ar Tado ir Liepos meilei lemta išsipildyti, o gal nugalės pinigų troškimas ir pašaipusis turtuolis Mantas Stonkus?

„Derliaus šventė 2. Pakruojo dvaras“ – šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visi tie lietuviski serialai tikras slamstas.

visi tie lietuviski serialai tikras slamstas. portretas
visa lietuviska tv pradejo nauja sezona, bet rodo senus nusibodusius filmus ,kartoja senas laidas,labai banalu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių