T. Cruise'o nauja išrinktoji – buvusi rusų oligarcho žmona E. Khairova

Tapo akivaizdu, kad 61-erių aktorius Tomas Cruise'as susitikinėja su 36 metų buvusia rusų oligarcho žmona Elsina Khairova. Apie tai rašo „Daily Mail“.

61 metų T. Cruise'as ir 36 metų E. Khairova praėjusią savaitę dalyvavo iškilmingoje vakarienėje, skirtoje Londono oro greitosios pagalbos labdaros organizacijai paremti. Vakarienė vyko penkių žvaigždučių viešbutyje „Raffles“, kurioje kaip garbės svečias dalyvavo ir  princas Williamas.

T. Cruise'as ir jo draugė į renginį atvyko atskirai, tačiau poros draugai sako, kad jie vis daugiau laiko praleidžia kartu. Dažniausiai jie susitinka Elsinos bute prabangiame Knightsbridge'o rajone. Manoma, kad moters būsto vertė – apie 10 mln. svarų sterlingų.

Šaltinis atskleidė, kad pora dabar oficialiai susitikinėja, ir paaiškino: „Elsinos aplinkoje gerai žinoma, kad ji ir Tomas dabar yra kartu. Per pastarąsias kelias savaites jie labai suartėjo, tačiau stengiasi nesifotografuoti kartu, nes nori išsaugoti privatumą.“

Manoma, kad Holivudo aktorius ir Elsina pirmą kartą susitiko praėjusių metų gruodį per vakarėlį.

Vienas iš tame vakarėlyje dalyvavusių svečių teigė, kad jie atrodė neišskiriami ir Tomas elgėsi lyg būtų jos apsėstas.

Rusijos Dūmos deputato Rinato Khairovo dukra Elsina anksčiau buvo ištekėjusi už 43 metų rusų oligarcho Dimitrijaus Cvetkovo, kuris teigė, kad jų trejus metus trukęs skyrybų procesas jam kainavo stulbinančią 150 mln. svarų sterlingų sumą. Pora oficialiai išsiskyrė 2022-aisiais.

Po to, kai pasklido žinia apie buvusios žmonos romaną su T. Cruise'u, D. Cvetkovas įspėjo žinomą aktorių, kad per audringą vienuolika metų trukusią santuoką jis išleido stulbinančią 10 mln. svarų sterlingų sumą žmonos drabužiams ir dar 2 mln. svarų sterlingų jos rankinėms.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kremlius paleido sunkiąją artileriją į pasaulio elitą- šnipes gundytojas, tipo čapmen. Oi pasigailės įsileidę...

!=]

!=]  portretas
Kažkam į senatvę stogelis pravažiavo ?=] Kada komfiskuos tą būstą juk pinigų kilmė Rusija ?=] Ir šiaip toks vaizdas kad šnipė prastumta ?=]

haremo lėlės

haremo lėlės portretas
Dėl sankcijų išporciliojamas oligarchų haremas ir jankiui iš aukciono atiteko vieną šio haremo lėlė.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių