Prie Kauno ženklo studentai įsiamžino nuogi

Studentų pora visiškai nuogi, įsiamžinę prie ženklo, žyminčio įvažiavimą į Kauną, nesitikėjo, kad jų nuotrauka sukels didelį populiarumą.

"Tai buvo spontaniškas pokštas", – prisipažino kūrybines industrijas studijuojantis 23 metų studentas Edvinas Alimkinas, kuris su kurso drauge Dovile liepos pradžioje nusifotografavo nuogi prie Kauno miesto ribos.

Studentai net negalėjo įsivaizduoti, kad ši nuotrauka per savaitę socialiniame tinkle pasklis it virusas ir puikuosis ne vienoje grupėje. Vienoje grupėje nuogalių pokštas sulaukė jau apie 3500 vertinimų "patinka".

"Ech, realizavo mano idėją. Šaunuoliai", "Geras! Ilgojo savaitgalio proga", "Ieva ir Adomas Kaune", "Įdomu, kokios emocijos tam, kuris fotografavo", "Ir Kaune galima gyventi", "Rojus", "Laisvė" – tokie komentarai puikavosi po ažiotažą sukėlusia nuotrauka.

"Draugė paklausė, ar galiu nuotrauką įkelti į "Facebook"? Neprieštaravau, bet nesitikėjau, kad kils tokia banga, – juokėsi E.Alimkinas. – Mes tik pokštavome. Žinot, studentai, jauni. Mūsų gyvenimas susideda ir iš pokštų. Reikia džiaugtis gyvenimu".

Pasak Edvino, mintis nusifotografuoti prie įvažiavimą į Kauną žyminčio ženklo kilo spontaniškai.

"Kelionėse turim tradiciją visada nusifotografuoti prie Lietuvos ar užsienio miestų ribos. Tą vakarą buvo apie 23 valanda, penkiese važiavome iš Vilniaus. Prisiminėm, kad prie Kauno ribos dar nesifotografavome, – pasakojo Edvinas. – Kai visi nusifotografavome, likom dviese su Dovile ir spontaniškai kilo idėja nusifotografuoti dar kartą. Nuogiems."

Beje, tai ne pirmas panašus Edvino pokštas: kartą jis su draugu nuogas nusifotografavo ant tilto – Latvijos mieste Daugpilyje.

"Žinot, kai merginos stabdo automobilius arba nusifotografuoja pakelėje, kilstelėjusios marškinėlius ir apnuogindamos krūtinę. Papokštavome ir mes", – juokėsi studentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pakas

Pakas portretas
to gal ---> tu idiotas

Total

Total portretas
Aciu dievui, kad dar ne du vyrai nusipaveikslavo. Gal laikrastis pradejo sveikti... :D

A

A portretas
Oho mergaites subiniukas koks! Net uz mano didesnis :D
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių