O. Koršunovas apie A. Jagelavičiūtę: ji sakė, kad padarys galingą performansą – ir padarė

  • Teksto dydis:

Antradienį amžinojo poilsio Karmėlavos kapinėse atgulė praėjusią savaitę netikėtai mirusi stilistė ir nuomonės formuotoja Agnė Jagelavičiūtė. Atsisveikinti su žinoma moterimi atėjo daugybė žmonių, tarp jų – ir režisierius Oskaras Koršunovas. 

Buvęs A. Jagelavičiūtės mylimasis O. Koršunovas sunkiai rinko žodžius. Susigraudinęs vyras, žurnalistų paklaustas apie paskutinį susitikimą su A. Jagelavičiūte, teigė, kad su stiliste ir nuomonės formuotoja matėsi prieš savaitę.

„Ji kalbėjo apie tai, kad nori pradėti kurti, tapyti, rašyti knygą, keisti gyvenimą. Ji darė tą performansą su pomidorais ir sakė, kad tai tik įžanga, kad dabar ji padarys galingą performansą. Va, ir padarė“, – „Delfi TV“ sakė režisierius.

Kaip jau skelbta, pirmadienį ir antradienio rytą su žinoma moterimi artimieji, bičiuliai ir draugai atsisveikino Vilniuje, Olandų gatvėje esančiuose laidojimo namuose. Čia plūdo daugybė žmonių, nešinų vienu baltu rožės žiedu.

Po 11 val. kryžių, A. Jagelavičiūtės nuotrauką patikėta nešti velionės bičiuliams. Urną su stilistės pelenais glaudė viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis.

Apeigas vedė kunigas Vaidas Vaišvilas.

Apie 13 val. Karmėlavos kapinėse prasidėjo A. Jagelavičiūtės laidotuvės. Moteris atgulė šalia tėčio Leono ir močiutės Juditos.

Apie tai, kad eidama 43-ius metus mirė stilistė, nuomonės formuotoja, verslininkė, knygų autorė A. Jagelavičiūtė pranešta praėjusį trečiadienį.

Pasak velionės bičiulio S. Vaitulionio, stilistė mirė nuo plaučių uždegimo komplikacijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gilyte

Gilyte  portretas
Jos plauciuose rado svetimkūnį taip kad buvo labai linksmos Kalėdos... " Plaučių uždegimo komplikacija- sepsis" hmmm oj kaip meluoja....lietuvele per maža kad būtų lengva nuslepti tiesą

Atleiskit

Atleiskit  portretas
Bet atsisveikinimas ir buvo lyg performansas, kur buves oficialus vyras, vienintelis blaiviai mastes, kartu su sunum eina vos ne eisenos gale, o prieky visa performasine grietine su vakareliu draugeliu, guodzianciu motina. Tikri draugai yra ne tie, su kuriais linksminiesi.

uzdegimui

uzdegimui portretas
,ar nori,kad ziniasklaida kaip tu klausytų pletkų,nieko sau/
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių