Su dukrele iš ligoninės grįžusios K. Meschino namuose laukė staigmena

  • Teksto dydis:

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir jos sužadėtinis, atlikėjas Dominykas Ježerys-OG Version sausio 7-ąją tapo tėvais. Antradienį žinoma moteris su dukra iš ligoninės grįžo namo, kur jų laukė staigmena. 

Isabelle Meschino Ježerys gimimo proga artimieji duris papuošė rausvu kaspinu ir mergaitės suknelę simbolizuojančia dekoracija, o namuose netrūko širdelių ir balionų.

„Neturiu žodžių. Ačiū visiems artimiausiems, prisidėjusiems prie staigmenos ir palinkėjimų. Ašarų kalnai, nepamiršime niekada“, – instagrame rašė K. Meschino.

 

 

K. Meschino „Instragram“ vaizdo įrašas.

„2021.01.07. Isabelle Meschino Ježerys. 3720 g, 58 cm“, – dukros gimimo dieną visos trijulės delnų nuotrauka pasidalijusi K. Meschnino skelbė džiugią naujieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Judge

Judge portretas
Pasimetęs Nežiniukas bet Tu tai pasaulinio maisto kausas/e. Kam tas tavo toksinis komentaras ?

Chi

Chi portretas
Nu tikrai labai gražu.

Pasimetęs Nežiniukas

Pasimetęs Nežiniukas portretas
O čia tai pasaulinio masto naujiena,visi gžiaugiasi,ploja katučių valio,valio.Net ir Covid19 su tūkstančiais mirčių nublanksta prieš tokią žinią.Ačių ačių žurnalistams.TIK KUR TA ŽVAIGŽDĖ PAS MUS ŽIBA ???gal seime,ar kokioje ministerijoje,ar laisvės partijoje.Nukreipkite visi žvilgsnius į dangų,gal ten???
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių