Stano sureagavo į Mios pasisakymą dėl skiepų ir artimųjų: kilo daug klausimų

  • Teksto dydis:

„Jeigu nors vienas iš mano šeimos narių pasiskiepys, tegul prieš tai oficialiai atsisako manęs“, – tokia žinute su sekėjais ir draugais socialiniuose tinkluose ketvirtadienio rytą pasidalijo atlikėja Mia Pilibaitytė-Mia. Į tokį Mios pareiškimą sureagavo kompozitorius ir atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano.

„Hmm... Visą dieną bandžiau perprasti. Nes juk nerašytų šiaip sau. Suprantu, kad galima nebendrauti su nesiskiepijusiais šeimos nariais, nes gali užkrėsti. Bet kuo užkrės pasiskiepiję?“ – feisbuke paskelbtame įraše rašė atlikėjas. 

Jis pažėrė ir daugiau klausimų: „Kaip galima oficialiai atsisakyti savo šeimos nario? Notariškai? Gal yra procedūra kažkokia? Ar reikia oficialiai atsisakyti Mios, jei nesi jos šeimos narys ir nori pasiskiepyti, bet nenori prarasti ryšio su ja? Ar oficialiai atsisakius Mios bus galimybė oficialiai atkurti santykius? Kokia procedūra? Neoficialus atsisakymas turi teisinę viršenybę prieš oficialų, jei oficialus padarytas socialiniuose tinkluose, o neoficialus patvirtintas antstolio kaip faktinė aplinkybė? Ką daryti, jei jau esu paskiepytas, o šita informacija mane pasiekė tik šiandien? Žodžiu, daugiau klausimų nei atsakymų...Gal rytas bus už vakarą protingesnis“, – įrašą baigė dainininkas.

Atlikėjas Marius Jampolskis juokavo, „jei pasiskiepijai, bet vis tiek susirgai, turėtų būti galimybė atkurti santykius su Mia... Kažkaip taip turbūt.“

Stano „Facebook“ įrašas.

Portalas kauno.diena.lt ketvirtadienio rytą skelbė, kad greičiausiai atlikėja šiuos žodžius parašė po ketvirtadienio rytą Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) visiems tautiečiams atsiųsto skubaus įspėjimo, raginančio pasiskiepyti nuo koronaviruso.

Portalui susisiekus su atlikėja, ji sunkiai rinko žodžius. „Nenoriu nieko išvis komentuoti šia tema ir tiesiog“, – pokalbį pradėjo moteris.

Mios „Instagram“ stop kadras.

Pasiteiravus, kaip jį vertina kai kurių žmonių raginimus atsisakyti jos koncertų, moteris nesuprato sąsajų tarp jos veiklos ir šeimos narių. „Prie ko čia koncertai ir šeimos nariai“, – sakė moteris.

Kas ją paskatino „Instagram“ palikti tokį įrašą? „Paskatino tai, kad mano šeimos nariai, mano draugai, kurie pasiskiepijo, po to labai sunkiai sirgo. Mano tėtis susirgo po to, būtent ta liga, – pasiteiravus, ar susirgo COVID-19 liga, Mia tai patvirtino. – Prieš tai mano mama, draugai susirgo. Noriu pasakyti, kad mano šeimos nariai ir draugai, kurie persirgo šia liga, ir pasiskiepijo, tai buvo labai, labai, labai blogai, nes jie anksčiau turėdavo migreną, tai dvi savaites migreną turėti tai yra normalu, ar ne?“

Pasiteiravus, ar pati Mia pasiskiepijo nuo koronaviruso, ji teigė: „Žinokit, aš norėčiau dabar trumpam atidėti, – ir besijuokdama pridūrė. – Aš atostogauju. Jeigu jūs man paskambintumėte po kokių penkių dienų, tai aš mielai su jumis pasidalinčiau šia informacija.“

Penktadienio ryto duomenimis, praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 346 nauji koronaviruso atvejai, nuo šios ligos naujų mirčių nefiksuota.

14 dienų naujų atvejų skaičius 100 tūkst. gyventojų pakilo iki 101,9, o teigiamų diagnostinių testų dalis per parą nepakito ir išliko 2,5 procento.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 282 tūkst. 416 žmonių, iš jų tebesergančių per parą padaugėjo iki 2608.

Augant užsikrėtimų skaičiui Lietuva pateko į pirmąją raudonąją zoną (C1).

Kaip rodo Statistikos departamento duomenys, skiepijimosi tempai per savaitę ūgtelėjo daugiau nei pusantro karto.

Nuo praėjusio penktadienio iki šio ketvirtadienio per parą pirmąjį skiepą vidutiniškai gavo 9090 žmonių, savaite anksčiau tokių vidutiniškai buvo 5746.

Lyginant šios savaitės skiepijimosi tempus su liepos 9–15 dienomis, vakcinavimo apimtys išaugo pustrečio karto – minėtąją savaitę pirma doze vidutiniškai pasiskiepijo 3,6 tūkst. gyventojų.

Iš viso per šią savaitę pirmąja doze paskiepyta 63,6 tūkst. žmonių, o savaite anksčiau – 40,2 tūkst. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

%%%

%%% portretas
Labai įdomu ar Stanas skiepinosi ,jam tas Skiepas pavojingas turėtų būti.Stanai nekalbek nesąmonių ,pasiskiepyk tada suzinosi,koks" galingas" tas Skiepas.

--++---

--++--- portretas
Aš vengiu skiepytu žmonių. ,nes jie yra užkrečiami, jie Skiepo metu gauna virusą. Tai Tiesa ,niekas negali paneigti, taip skiepinami ir nuo gripo, ir nuo kitų ligų. Gripo Skiepas ,taip pat susideda iš gripo viruso ,Tačiau koronos virusas yra nuodingas,todėl jis yra užkrečiamas.

Jonas

Jonas portretas
Kiek chemijos per savo amzeli i savo kuna ir veideli gavo Mia,kad net nuo proto seniai nupuole.Tik durniui atrodo,kad jis protingiausias ir viska zino.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių