Stano ir D. Zvonkus siūlo tautai taikytis: dainą skiria vakseriams ir antivakseriams

  • Teksto dydis:

Kompozitoriai Stanislavas Stavickis-Stano ir Deivydas Zvonkus, apibūdindami šiandieninį visuomenės susiskaldymą, teigia, kad yra tik du keliai – persipjauti vienas kitam gerkles arba susitaikyti. Vyrai nuogąstauja, kad Lietuva stovi ties totalaus nesusišnekėjimo bedugne.

„Asmeniškai man riba buvo pasiekta, kai vieną rytą pamačiau savo kolegės Mios įrašą socialinėse tinkluose, kuriame ji teigė, kad išsižada savo pasiskiepijusių giminaičių. Neįtikėtina, kad tokie gyvenimo kontekste nereikšmingi dalykai, kaip skiepai, galėjo mus šitaip supriešinti. Nenoriu nieko teisti ar auklėti. Dabar svarbiausia nepamesti žmogiško veido. Pandemija anksčiau ar vėliau baigsis ir reikės toliau gyventi visiems kartu“, –  sako Stano.

Jam antrina ir D. Zvonkus, prisimindamas filmuko personažo, katino Leopoldo, frazę „Vaikai, gyvenkime draugiškai“.

Žinomi vyrai rado būdą, kaip sutaikyti tautą. Jie sukūrė dainą, kurioje skamba visi viešojoje erdvėje naudojami prakeiksmai ir epitetai, skirti tiek vakseriams, tiek antivakseriams. Kompozitoriai teigia, kad žmonės, pasiklausę dainos, pamatys save iš šalies, išgirs, kaip piktai ir kvailai skamba vienas kito kaltinimai ir susitaikys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALKOHOLIKAS

ALKOHOLIKAS portretas
Ar žinote kodėl jie vadinami ''atlikėjais , OGI TODĖL , KAD NEDAINUOJA , O TIK ŽIOPČIOJA .

ALGIS

ALGIS portretas
O ai kuris iš jūsų vakseris , o kuris antivakseris .t

7

7 portretas
dar vienas...........
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių