Šou „Aš galiu!“ triumfavo seksualumu pritrenkusi Liepa ir J. Smoriginas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą LNK eteryje nugriaudėjo penktoji ekstremalių išbandymų projekto „Aš galiu!“ laida. Grandioziniame rudens projekte žymiausi Lietuvos žmonės įsipareigoja per savaitę išmokti atlikti tokius pasirodymus, kurie net gali būti pavojingi jų sveikatai.

Vakaro lydere tapo viena iš kontroversiškiausių porų – atlikėja Liepa Norkevičienė ir choreografas Jurijus Smoriginas. Atvirai antipatiją vienas kitam demonstruojantys dalyviai šiam sekmadieniui mokėsi šokti erotiškąją burleską. „Aš pirkčiau visus bilietus į visas arenas, kur tik Liepa darytų šį pasirodymą, nepraleisčiau nei vieno. Mane iki šiol net šiurpas krečia po to, ką čia matėme“, – susižavėjimo seksualiais Liepos judesiais neslėpė Rolandas Mackevičius.

Nemažai pagyrų sulaukė ir J. Smoriginas, kuris šokį atliko avėdamas aukštakulniais ir dėvėdamas blizgias juodas tampres. Seksualumu alsavęs pasirodymas porai atnešė aukščiausią įvertinimą – po 4 balus. Antroje vietoje atsidūrė atlikėjai Irena Starošaitė ir Donatas Čižauskas, kurie šoko breiką. Gatvės šokiai – ypač daug fizinių jėgų reikalaujantis žanras, tad komisija ir visi dalyviai žavėjosi poros ištverme ir jėgomis.

Po du balus ir trečiąją vietą užsidirbo „radistas“ Rolandas Mackevičius ir atlikėja Donata Gutauskienė–Laisva. Ši pora visą savaitę mokėsi rytų kovos menų, kuriuos pritaikė buitinio konflikto sprendime – abu dalyviai smūgių vienas kitam nepagailėjo, o Laisva net mėtė į gulinčio R. Mackevčiaus pilvą peilius. „Aš manau, kad smurto šeimoje išvis negali būti, todėl nereikia jo propaguoti net tokiais būdais“, – taip savo sprendimą aiškino komisijos narė Beata Nicholson.

Paskutinėje vietoje liko minčių skaitymo – mentalizmo įgūdžius – demonstravusi Erika Vitulskienė ir „radistas“ Jonas Nainys. Jis jau antroje laidoje iš eilės gauna mažiausią įvertinimą ir yra paskutinėje rezultatų lentelės vietoje, o po šio pralaimėjimo J. Nainio atotrūkis nuo kitų dalyvių tik didėja. Be to, pirmą kartą per nuo sezono pradžios iš pirmosios vietos buvo išstumta Irena Starošaitė – dabar ji vienu tašku atsilieka nuo naująja lydere tapusios Liepos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš irgi galiu??

aš irgi galiu?? portretas
jop...lietuviškajam gaideliui - jurijui smoriginui - ale choreografui įkūnijusiam džeksoną projekte aš galiu ir apsiskelbusiam, kad jam bet kokie judesiukai tik nusišvilpt, prieš šį didį vaikutį ir didį šokio, judesio virtuozą, dar daug, tikrai labai daug žolės apšikt reikia....

Gaila

Gaila portretas
Kodėl Erika nepasirinko užduoties ant batuto ? Būtų amžiaus šou .

Adelė

Adelė portretas
Liepa, esi ištekėjusi moteris, ką darai, juk tave ne vienas mintimis "paturėjo"
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių