Šokėjas S. Skambinas prisipažino apie naują šeimą: kartu su mylimąja augina dukrą

  • Teksto dydis:

Po ilgos tylos ir skyrybų su dainininke Karina Krysko, šokėjas Saulius Skambinas nusprendė būti atviras. Žinomas vyras prisipažino apie naują šeimą, mylimąją ir jų dukrą, informuoja portalas zmones.lt.

S. Skambinas ir visuomenininkė Živilė Barzdaitytė kartu augina dešimties mėnesių dukrą Milą.

„Kai pirmą kartą pradėjome su Karina kalbėti apie galimybes gyventi atskirai, Živilė man tebuvo bičiulė, kaip ir daugelis pažįstamų moterų“, – sakė S. Skambinas.

Primename, kad S. Skambinas ir K. Krysko susituokė 2011 metų lapkričio 10 dieną, jų sūnaus gimimo išvakarėse.

Praėjusių metų spalį Kauno apylinkės teismas patenkino dainininkės K. Krysko-Skambinės ir S. Skambino prašymą nutraukti jų santuoką. Pora prašyme nurodė tvirtai nusprendusi skirtis, tai daranti bendru sutarimu.

K. Krysko taip pat nebeslepia, kad šiltus jausmus jau kuris laikas puoselėja kitam vyrui. Savaitgalį dainininkė socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje žinoma moteris ir dainininkas Jeronimas Milius stovi apsikabinę, o jų veidus puošia plačios šypsenos.

Po nuotrauka K. Krysko brūkštelėjo trumpą įrašą – „Mūsų Kroatija 2020“. Apie vienas kitam puoselėjamus šiltus jausmus išduoda ir įraše esantys širdelių emociukai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

profesor

profesor  portretas
to Edas, Romka /Eduti cia tu ?

DZIN

DZIN portretas
O MAN DZIN Juk tai kiekvieno asmeninis reikalas

Nuomonė.mano tokia.

Nuomonė.mano tokia. portretas
Barakudų ,barakudos.Negalima vien vyrus kaltinti.Kiek žinau iš pažystamų pačios lipa ant vyrų .Nesvarbu vedęs ar ne.Kad ir jaunos panelės atėjusios pas 20--meti pasilieka miegoti bute kur ir tėvai gyvena.Kita vakarą eina pas kita galimai.Tai pasileidimas,o ne meilė.Ir ta pana ne kitokia.Tik kaip pasigauti bet koki vyrą mastė.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių