Šokėja K. Navickaitė-Tina: mano širdyje gyvena meilė ir ji užaugina sparnus

  • Teksto dydis:

43-ejų šokėja Kristina Navickaitė-Tina atrodo nepriekaištingai ir neslepia, kad turi ne vieną jaunatviškos išvaizdos paslaptį. Puikią nuotaiką spinduliuojanti žinoma moteris sako, kad prie to prisideda ir nauji jausmai bei širdyje gyvenanti meilė.

Dar prieš kurį laiką iš viešumos dingusi šokėja tuomet sakė, kad jai nepatinka kaina, kurią turi mokėti už savo viešumą. Nepaisant praūžusios pandemijos ir finansinių nuostolių, kuriuos patyrė trys jos vadovaujamos šokių studijos, laidos „Kasdienybės herojai“ pašnekovė neslepia, jog dabar yra laiminga.

K. Navickaitė-Tina sako, jog būnant matomu žmogumi televizijos ekranuose ar ant žurnalų viršelių, gatvėje būsi daug rečiau užkalbintas, nes žmonės tiesiog pasisaugos ir bijos. Tokia buvo ir jos žinomumo kaina, tačiau viską pakeitė nauja meilė. „Mano širdyje gyvena meilė ir ji užaugina sparnus. Be jos būtų liūdna. Buvusios patirtys mane išmokė labiau saugoti asmeninį gyvenimą. Nėra malonu, kai tavo nesėkmes arba kažkokius sugriuvusius santykius aptarinėja visa Lietuva“, – „Delfi TV“ laidoje prasitaria ji.

Laidos kūrėjų nuotr.

Tina sako, kad ne veltui savo dabartinį mylimąjį slepianti nuo viešumos. Visi iki šiol prisimena itin dramatiškas jos skyrybas su atlikėju Mino, nors jos vyko prieš dešimtmetį. Negalėdami pasidalyti namo, jie keletą metų mynė teismų slenksčius.

„Tikrai buvo nelengva. Kadangi aš sąmoningai pasirinkau tylėti, nors mane tikrai kalbino labai daug žurnalistų ir labai norėjo mano tiesos, aš jos taip ir nepasakiau ir dabar nutylėsiu. Manau, kad kas benutiktų, pagarba buvusiam artimam žmogui turi išlikti. Man tai atrodo negražu, nepriimtina ir neskanu. Mano pasirinkimas tylėti galbūt susiformavo nuomonę iš to vieno, kas kalbėjo. Ir turbūt dar tas šleifas kartas nuo karto išlenda“, – svarsto moteris.

„Delfi TV“ laida „Kasdienybės herojai“ – pirmadienį 21.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių