Skyrybas išgyvenantis A. Šedžius: paslaptį apie nesantuokinį sūnų nešiojausi 10 metų

  • Teksto dydis:

„Apie tai, kad turiu nesantuokinį sūnų dešimt metų nežinojo niekas, net mano tėvai bei sesuo. Jie labiausiai ir pyko, kad tiek metų slėpiau“, – prisipažįsta verslininkas Andrius Šedžius.

Apie tai jis prabilo šio ketvirtadienio vakaro LNK laidoje „Valanda su Rūta“, komentuodamas politiko Petro Gražulio romaną, po kurio jam gimė dukra.

Tiesa, kaip sako pats Andrius jis ne tik nupirko sūnaus motinai butą, jį įrengė, tačiau ir apmokėjo vairavimo kursus, nupirko automobilį bei pilnai finansiškai pasirūpino, neskaičiuodamas kiekvieno euro.

„Elgiausi, kaip man atrodė – garbingai, todėl niekas ir nesužinojo, kol atėjus į politiką manęs nepradėjo šantažuoti šią istoriją žinantys asmenys. Tuomet ir teko prisipažinti visuomenei“, – 20 val. per LNK rodomoje laidoje pasakos A. Šedžius. Verslininkas teigs visiškai pateisinantis P. Gražulio dukters motiną Birutę, kuri apie romaną su politiku papasakojo viešai. „O kas jai beliko, kai jis taip pasielgė, ir dar dukrą įžeidinėjo“, – teigs A.Šedžius.

Tuo metu laidoje viešėjęs psichologas, lektorius Tomas Lagūnavičius įsitikinęs: moterys iš prigimties – aukso ieškotojos, todėl tarp meilės ir pinigų rinksis pastaruosius, ir tai – natūralu.

„Tiek ponas Petras, tiek Birutė šioje istorijoje laikosi savitos strategijos... ir tai akivaizdu“, – įsitikinęs psichologas T. Lagūnavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
Kaip turgaus bobos.Kam atvirauti viešai.Išpažinkite savo nuodėmes artimiesiems.Kam šitas šou?Pletkų mažai?

T

T portretas
Ar ce apie ta pati nesant.jis sneka ,sneka ir sneka ar ce jau kita pri....so

R

R portretas
Psichologas?:))))
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių