Skelbia atranką į naują muzikinį projektą: čia itin svarbus amžius

  • Teksto dydis:

Vasario mėnesį LRT televizijos eteryje prasidės naujas muzikinis projektas „Dainuok su manim“, kuris talentų ieškos ne tik scenoje, bet ir už jos ribų.

Tai yra naujo formato muzikinis projektas – naujas tiek Lietuvoje, tiek ir visame pasaulyje, sako TV projekto kūrėjai ir skelbia dar nematytą šalyje atranką.

„Ieškome norinčiųjų tapti vertinimo komisijos nariais. Vienintelis reikalavimas, kurį jiems keliame, yra amžius – jiems turi būti ne mažiau nei 9 ir ne daugiau nei 13 metų. Kodėl pasirinkome tokį amžių? Juk ne veltui sakoma, kad vaikų lūpomis kalba tiesa. Tiesos čia bus daug. Ieškome vaikų, kurie yra drąsūs ir charizmatiški, kurie galėtų argumentuotai įvertinti vaikų ir muzikos žvaigždžių duetų konkursinius pasirodymus“, – sako naujojo projekto „Dainuok su manim“ kūrėjas Laurynas Šeškus.

Vaikų komisijos balsai bus tokie pat svarbūs, kaip ir suaugusiųjų komisijos, kurioje yra dainininkė, kūrybininkė Dovilė Filmanavičiūtė, dainų kūrėjas, muzikos prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano ir LRT populiariosios muzikos vyriausiasis redaktorius Ramūnas Zilnys.

„Dainuok su manim“ – pasaulyje nematytas muzikinis projektas, kurio ašimi taps vaikų ir puikiai pažįstamų muzikos žvaigždžių duetų kovos.

Konkurso intriga – duetai susikurs tik atrankinių laidų metu. Žinomi atlikėjai, pasislėpę po kaukėmis, pagal vaikų pasirodymus atsirinks sau muzikinių kovų porininkus.

Laidos vedėjais taps jau žiūrovų pamiltas Jurgitos Jurkutės-Širvaitės ir Giedriaus Savicko duetas.

Užpildyti anketą galima čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Prisidainuosit vieną kartą, dykaduoniai...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių