Skaudi netektis M. Carey šeimoje: tą pačią dieną mirė mama ir sesuo

  • Teksto dydis:

Mariah Carey portalui „People“ patvirtino, kad jos mama Patricia Carey ir sesuo Alison Carey mirė tą pačią dieną.

„Mano širdis plyšta, kad praėjusį savaitgalį netekau mamos. Deja, įvykus tragiškam įvykiui, tą pačią dieną gyvybės neteko mano sesuo“, – rašoma „Grammy“ laureatės 55 metų dainininkės išskirtiniame pranešime portalui „People“.

„Jaučiuosi palaiminta, kad paskutinę savaitę galėjau praleisti su mama“, – pridūrė M. Carey. „Aš vertinu visų meilę, paramą ir pagarbą mano privatumui šiuo itin sunkiu laikotarpiu.

Dėl P. ir A. Carey mirties šiuo metu nėra žinomos jokios detalės.

M. Carey mama, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už Alfredo Roy Carey, buvo operos dainininkė ir vokalo mokytoja. Tėvai išsiskyrė, kai M. Carey buvo treji metai.

M. Carey santykiai su mama, iš kurios buvo paveldėti jos vokaliniai gabumai, visą gyvenimą buvo sudėtingi.

„Kaip ir daugelis mano gyvenimo aspektų, mano kelionė su mama buvo kupina prieštaravimų ir konkuruojančių realijų. Tai niekada nebuvo tik juoda ir balta – tai buvo visa emocijų vaivorykštė“, – rašė ji 2020 m. atsiminimuose „The Meaning“. 

„Mūsų santykiai yra dygliuota pasididžiavimo, skausmo, gėdos, dėkingumo, pavydo, susižavėjimo ir nusivylimo virvė“, – knygoje tęsė M. Carey. „Sudėtinga meilė sieja mano širdį su mama“.

Mariah santykiai su seserimi A. Carey taip pat buvo gana sudėtingi. Žvaigždė atsiminimuose rašė, kad jai buvo „emociškai ir fiziškai saugiau neturėti jokio kontakto“ su ja ar broliu Morganu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių