Šį penktadienį Londone skambės SEL dainos iš būsimo albumo: grupei tai didžiulis įvykis

  • Teksto dydis:

10 metų – būtent tiek SEL gerbėjams teko laukti naujo grupės albumo. Keletas jo singlų jau buvo pristatyti ir net spėjo tapti hitais, na, o dar daugiau naujų kūrinių pirmieji turės progą gyvai išgirsti tie, kurie šį penktadienį, spalio 18 dieną, susirinks į SEL koncertą Londone, kuris vyks populiariame klube „Studio 338“.

Kol didžiąją dalį informacijos apie laukiančias premjeras grupės lyderis Egidijus Dragūnas vis dar laiko paslaptyje, Jungtinės Karalystės gerbėjai bus tie, kurie galės išgirsti naująjį SEL skambesį. Būtent prie jo Selas, negailėdamas jėgų, dirba pastaruoju metu.

„Grupei tai didžiulis įvykis, tad labai noriu pakviesti ir gerbėjus Londone tapti viso to dalimi“, – sakė grupės lyderis E. Dragūnas.

Tai, pasak jo, bus visiškai kitoks koncertas, nei gruodžio 14 dieną „Žalgirio arenoje“ – čia nuskambės tik dalis naujų dainų, tačiau būtent susirinkusieji klube „Studio 338“ bus pirmieji, kurie jas išgirs.

„Pirmąkart patikrinsime, kaip naujosios dainos skamba gyvai, su publika, labai įdomu, kaip žmonės reaguos“, – kalbėjo E. Dragūnas.

Koncertas Londono klube „Studio 338“ – jau šį penktadienį, spalio 18 dieną.

Bilietus platina: Eventbrite.ie.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių