Sh. Osbourne nusekė K. Kardashian pavyzdžiu: įsiamžino nuoga

  • Teksto dydis:

Realybės televizijos žvaigždė Sharon Osbourne (Šeron Osborn) nusprendė pasekti Kim Kardashian (Kim Kardašian) pėdomis ir internete paskelbė „išlaisvinančią“ asmenukę, kurioje įsiamžino nuoga.

Ozzy Osbourne'o (Ozio Osborno) žmona yra viena iš pokalbių laidos „The Talk“, kurioje buvo aptariamas neseniai kilęs triukšmas dėl socialiniuose tinkluose Kim paskelbtos drąsios nuotraukos, vedėjų.

Trečiadienį Sharon gavo užduotį socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbti analogišką nuotrauką, kurioje jos intymios vietos būtų pridengtos tik juodomis juostomis, padarytomis nuotraukų koregavimo programa.

Sharon prisipažino, jog niekuomet nejautė didelio pasididžiavimo savo kūnu, ir suvokė, jog elgiasi veidmainiškai, pliekdama tokias nuotraukas internete skelbiančias moteris, kol pati nėra to išbandžiusi.

„Kim yra kalbėjusi apie jautimąsi patogiai būnant savimi. Nuo gimimo nesijaučiau patogiai būdama savimi, – aiškino Sharon. – Niekuomet nebuvau paplūdimyje vilkėdama tik maudymosi kostiumėlį... Netgi niekuomet nenorėjau, kad mano vyras matytų mane nuogą!“

„Kalbėdama apie žmones, kurie tai daro, visuomet sakau, kad taip nesielgčiau. Nemėgstu žmonių, kurie pelnosi iš savo kūno. Dabar pagalvojau: „Ką gi, elgiesi šiek tiek veidmainiškai, nes nesi to dariusi, taigi, kaip gali kalbėti apie tai, ko nesi patyrusi?“

„63-ejų metų amžiaus moteriai nederėtų (fotografuotis apsinuoginus), vis dėlto, įkalbėjau save ir padariau tai. Turiu pasakyti, pasijaučiau tam tikra prasme išsilaisvinusi. Mane įkvėpė faktas, kad tai bus nuotrauka, kurioje veikiausiai atrodysiu liesiausia per visą savo gyvenimą. Atėjus Kalėdoms tokia tikriausiai nebebūsiu, todėl turėsiu nuotrauką, kurioje esu įamžinta tada, kai buvau savo kūnui tinkamo svorio. Jaučiausi įkvėpta“, – aiškino ji.

Sharon nėra vienintelė žvaigždė, kuri pademonstravo solidarumą su Kim, paskelbdama tokią pikantišką asmenukę.

Aktorė ir manekenė Emily Ratajkowski (Emili Ratadžkovski) taip pat paskelbė nuotrauką, kurioje ji matoma nuoga, krūtis pridengusi savo ranka.

Socialiniame tinkle „Twitter“ ji rašė: „Patinka, kai vyras komentuoja moters sprendimą paskelbti savo – nuogos – nuotrauką. Jos kūnas, jos karjera. Seksistiniai paistalai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bo bo

Bo bo portretas
Ka Oziz pasakys?:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių