A. Šedžius apie santykius su moterimis: esu kaltas, esu kaltas, esu labai kaltas!

  • Teksto dydis:

„Esu kaltas, esu kaltas, esu labai kaltas“, – mušdamasis į krūtinę juokauja verslininkas Andrius Šedžius.

Stebint pastarosiomis savaitėmis spaudoje pasirodančius pranešimus apie 43-ejų Šiaulių verslininką, milijonierių A. Šedžių, galima tik pajuokauti, kad asmeninis vyro gyvenimas – it serialo herojaus, kuriame aistros verda tarsi meksikiečių muilo operose...

Kone kas savaitę spaudoje pasirodančios naujienos apie A. Šedžių vos spėja keisti viena kitą. Prieš savaitę spaudoje aprašomą skyrybų procesą tarp garsaus verslininko ir jo 16 metų jaunesnės žmonos, vizažo specialistės ir grupės „Naujosios pupytės“ narės Monikos Kvietkutės – Šedžiuvienės, pakeitė kita žinia, pribloškusi ne tik visuomenę, tačiau, kaip netrukus prisipažins, ir patį Andrių.

Jaunutė, vos 21-erių mergina Erdvilė Pilvinytė savo paskyroje socialiniame tinkle ne tik paviešino nuotrauką su A. Šedžiumi iš apdovanojimų Šiauliuose, bet ir davė itin atvirą interviu. Mergina prisipažino esanti naujoji verslininko mylimoji, papasakojo apie jųdviejų pažintį Dubline, rimtus santykius, gyvenimą kartu, ir Šedžiaus prisipažinimus meilėje...

Aš tai nekeičiu vienos po kitos. Taip, aš turiu draugę, kuriai 21-eri, na, ir kas? Ar čia kažkas nelegalaus?

„Jos interviu man sukėlė šoką ir nusivylimą, nes draugai taip nesielgia...“, – laidoje „Nuo... Iki...“ šiandien, 20 val., per LNK teigs A. Šedžius. Verslininkas spėlios, kad galbūt jo draugė Erdvilė taip pasielgė siekdama populiarumo ar atkreipti į save dėmesį. Atsakydamas į klausimą, ar lovelaso etiketė jam nekenkia, A. Šedžius teigs, kad lovelasas tas, kuris keičia moteris vieną po kitos.

„Aš tai nekeičiu vienos po kitos. Taip, aš turiu draugę, kuriai 21-eri, na, ir kas? Ar čia kažkas nelegalaus? Ar kažkas amoralaus? Aš suprantu, Petras Gražulis galėtų man prikaišioti dėl amoralumo, jei gyvenčiau su vyru. Man galėtų žmonės prikaišioti, jei gyvenčiau su nepilnamete. Bet mergina 21-erių, kas negerai?“, – sakys A. Šedžius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mociute

Mociute portretas
Tai dabar tau tiesiausias kelias i vienuolius ,ot ten tai pagyventum ir jokios atsakomybes nei kokiu alimentu .

Algis

Algis portretas
Cia jau ne tikrai kaltas kad su dukros amziaus moterimis krusasi bet ir nesubrendelis turintis mentaliniu problemu jei nesugeba savo amziaus moteru surast. Kokia gali but kalba suaugusio vyro ir paaugliu?

...

... portretas
klaunas su ragais...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių