Sasha Song: medikai man pasakė – arba meti gerti, arba mirsi

  • Teksto dydis:

Dainininkas Sasha Song prisipažįsta, kad prieš keletą metų skendo sunkioje depresijoje. Pasibaigus „Eurovizijai“, vaikinas įtampą malšino alkoholiu ir medikamentais.

„Kas dieną išgerdavau po butelį brendžio ir dar saują raminamųjų. Kai atsidūriau ligoninėje, man pasakė: jei dar gersi, tau išsivystys kepenų cirozė ir mirsi“, – skaudžia patirtimi LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“  dalinsis dainininkas.

Kita žinoma atlikėja Rūta Ščiogolevaitė prisipažins, kad kelias į didžiąją sceną nebuvo lengvas. Sunku patikėti, bet aštrialiežuvė komisijų narė kadaise bijojo bendrauti su publika. „Bijojau ką net pralementi scenoje. Aš savo kompleksą ilgainiui paverčiau privalumu. Bet meluočiau, kad tai man nekainavo daug pastangų“, – sako R. Ščiogolevaitė.

Laidoje viešės ir populiarumo scenoje siekiantys „Lietuvos balso“ dalyviai. Kristina Radžiukynaitė papasakos, kad dėl noro būti scenoje jai teko gydytis anoreksiją, Gopalas Michailovskis pažers linksmai graudžių istorijų iš gyvenimo vaikų globos namuose, o Lukas Bartaška prisipažins, kad paauglystėje jam teko kentėti patyčias ir smurtą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių