Sasekso kunigaikštienė M. Markle tapo D. Britanijos „Vogue“ kviestine redaktore

Jungtinės Karalystės princo Harry (Hario) žmona Meghan (Megan) tapo šalyje leidžiamo madų žurnalo „Vogue“ rugsėjo mėnesio numerio kviestine redaktore ir pristatys savo „atvirą pokalbį“ su buvusia JAV pirmąja ponia Michelle Obama (Mišel Obama).

Šiame specialiame žurnalo numeryje, pavadintame „Permainų jėgos“ (Forces for Change), bus supažindinama su 15 moterų, „vienijamų jų bebaimiškumo griauti užtvaras“, įskaitant visame pasaulyje išgarsėjusią primatų tyrėją Jane Goodall (Džein Gudol), sakoma karališkosios šeimos pranešime.

„Pastarieji septyni mėnesiai buvo pasitenkinimą teikiantis procesas vadovauti šių metų skaitomiausiam mados leidiniui ir sutelkti jo dėmesį į vertybes, siekius ir žmones, darančius poveikį mūsų dienų pasaulyje“, – nurodė M. Markle, turinti Sasekso kunigaikštienės oficialųjį titulą.

„Tikiuosi, kad žvelgdami pro šį lęšį pajusite kolektyvo stiprybę viršeliui parinktų moterų įvairovėje“, – pridūrė ji.

Scanpix nuotr.

Tarp kitų leidinyje pristatomų moterų bus Naujosios Zelandijos premjerė Jacinda Ardern (Džasinda Ardern) ir aktorės bei aktyvistės Jane Fonda (Džein Fonda) bei Salma Hayek Pinault (Salma Hajek Pino), taip pat jaunoji kovos su klimato pokyčiais aktyvistė Greta Thunberg (Greta Tunberg).

Šis D. Britanijos „Vogue“ numeris bus pradėtas platinti nuo rugpjūčio 2 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių