Šalia K. Liukaitytės – naujas partneris: aš darysiu viską

Populiari tiesioginė LNK pavakario laida „Labas vakaras, Lietuva“ naują sezoną pasitiko atsinaujinusi – visiškai nauja studija, naujas, lengvesnis formatas ir naujas laidos vedėjas.

Prie Manto Bružo, Karolinos Liukaitytės ir Eglės Šantaraitės prisijungia naujas veidas, LNK sporto žinių vedėjas Adomas Grinius. A. Grinius nuo kitos savaitės „Labas vakaras, Lietuva“ ves poroje su ilgamete laidos vedėja Karolina Liukaityte.

„Nė akimirkos nebuvau pagalvojęs, kad vieną dieną dirbsiu poroje su Karolina. Manau, būtų net kiek įžūlu. Stebėdavau Karolinos laidas dar kai mokiausi žurnalistiką, o dabar tampame partneriais, kolegomis. Labai džiugu, ir net neabejoju, kad daug iš jos pasisemsiu“, – debiuto išvakarėse apie partnerę K. Liukaitytę kalbėjo A. Grinius.

Organizatorių nuotr.

Pasak A. Griniaus, pasiūlymas vesti žinomą laidą buvo netikėtas. „Pasiūlymą tapti „Labas vakaras, Lietuva“ dalimi priimu kaip didelį įvertinimą ir suprantu, kad tokią pozicija užimu su savotišku, liaudiškai tariant, avansu. Jei televizijos žmonės tiki manimi, aš darysiu viską, kad tas tikėjimas tik augtų“, – kalbėjo A. Grinius. Pasak A. Griniaus, į „Labas vakaras, Lietuva“ ir žinių vedėjus jis visada žiūrėjo su didele pagarba. „Jie tikri profesionalai, eterio asai. Sudėtinga kokybiškai vesti tokias laidas ir patikti žmonėms. Dabar pats tampu lygiaverte to dalimi“.

Laidos formatas taip pat keisis: daug pokalbių, konkursų, patarimų su svarbiausiomis naujienomis trumpai.

Pokalbių šou buvo viena iš mano tylių svajonių, taigi tikiuosi, kad bent dalelytę jos taip pradedu pildyti.

„Kiek įmanoma daugiau rengsime gyvus pokalbius mūsų naujoje studijoje, o būtent gyvą bendravimą su žmonėmis mėgstu labiausiai. Manau, kad nieko nėra geriau šiame darbe ir visoje televizijoje už gerą, kokybišką ir šmaikštų gyvą pokalbį su svečiu. Pokalbių šou buvo viena iš mano tylių svajonių, taigi tikiuosi, kad bent dalelytę jos taip pradedu pildyti“, – sakė A. Grinius.

Atsinaujinusioje laidoje šalia įprastų laidos temų „Mokėkime gyventi“, „Arčiau namų“, „Gyvenu ne vienas“, „Advokatas žino“, „Pavakario skonis“ žiūrovai išvys naujų rubrikų. Rubrikoje „Jaunųjų talentų paieškos“ žurnalistai pasakos apie būsimuosius olimpiadų prizininkus ir „Oskarų“ laureatus. Žinomi žmonės kalbės apie išskirtinius, su savo darbu nesusijusius hobius – ekonomistas Nerijus Mačiulis – apie boksą, bankininkė Jūratė Cvilikienė – apie tapymą, o policijos atstovas Ramūnas Matonis – apie kulinariją.

Naują laidos dalį kurs ir šmaikščioji žurnalistė Elena Varnauskaitė, kiekvieną ketvirtadienį pristatysianti siužetą apie žinomą žmogų „Elena su žvaigžde“.

A. Grinius laidoje gyvai kalbins žinomus sportininkus. „Bet ne apie sportą“, – šypsojosi A. Grinius.

Atsinaujinusi „Labas vakaras, Lietuva laida“ – nuo pirmadienio iki penktadienio, tiesiogiai nuo 16.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Era

Era portretas
Vis naujas ir naujas duok dieve sveikatos sekantiems naujiems
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių