S. Skambinas prakalbo apie mylimąją ir jiems gimusią dukrą: viskas vyko gana greitai

  • Teksto dydis:

Dar prieš beveik du metus viešai užsiminęs, kad su žmona Karina Krysko-Skambine suka skirtingais keliais, žinomas šokėjas Saulius Skambinas tikina pastaruoju metu atradęs ramybę.

„Nors laiko tarpas lyg ir netrumpas, viskas vyko gana greitai. Įvykiai tarsi keitė vienas kitą ir sukontroliuoti juos buvo neįmanoma“, – apie įvykusias skyrybas ir naujus santykius su kauniete Živile Barzdaityte bei prieš dešimt mėnesių gimusią dukrelę Milą pasakojo pašnekovas.

Nors pora šiuo metu apie savo jausmus plačiau nelinkusi atvirauti, kai kuriuose renginiuose, kur atvyksta kviestinė publika, kartu jau pabuvojo.

„Nemanau, kad apie visai mažutėlius vaikelius reikia daug pasakoti. Nuo objektyvų saugojau ne tik Milą, bet ir vyresnėlį Majų. Tokie jau tie mano įsitikinimai“, – sakė į Birštono krautuvėlės „AsMeniška“ aštuntąjį gimtadienį kartu su Živile bei dukrele atvykęs S. Skambinas.

L. Kondratės nuotr.

„Savo svajonę galima išpildyti ir mažame mieste, tarkim, Birštone. Esu tuo tikra“, – su šypsena sakė „AsMeniškos krautuvėlės“ savininkė Kristina Kasikauskienė.

Į jos įkurtą erdvę pasveikinti su švente užsuko ir daugiau žinomų žmonių – dainininkai Ramūnas ir Aušra Difartai, lenktynininkė ir vertėja Jolita Kuliešytė, šokėja Sandra Kniazevičiūtė, primabalerina Olga Konošenko, plaukų stilistas Karolis Murauskas, primarijus Nerijus Juška su šeima, grožio ekspertė Vaida Norkūnaitė, iliuzionistas Modestas Petrikas, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė.

Prie šio žvaigždžių desanto dar viename Birštono renginyje – atnaujintos sanatorijos „Versmė“ jubiliejaus iškilmėse prisijungė ir aktoriai Džiugas Siaurusaitis su Lina Rastokaite, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, kelionių ekspertas Rimvydas Širvinskas-Makalius, tituluota sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė bei kiti.

Sveikatinimo įstaigos svečiai ne tik apžiūrėjo daug jaukesnėmis tapusias erdves, bet ir pasimėgavo įvairiomis pramogomis. „Labai gerai leidžiame laiką. Lukrecija su manimi ėjo į visas procedūras. Ji pirmą kartą pliuškenosi tikro mineralinio vandens baseine ir tuo labai džiaugėsi! Lukai patiko ir kambarys, ir nauja lova, o antimis, plaukiojančiomis tvenkinyje prie sanatorijos, apskritai atsigėrėti negalėjo“, – apie poilsį su dukrele pasakojo šokėja S. Kniazevičiūtė.

Dešimtys paukščių, kurie beveik visus metus būna prie „Versmės“ esančiuose tvenkiniuose, sužavėjo ir kitus lankytojus, nusprendusius kartu su sparnuotosiomis surengti fotosesiją. „Birštone apsilankiau po daugybės metų. Kurortas stulbinančiai pasikeitęs – kiek pramogų, edukacijų, poilsio erdvių! O kiek skanėstų – kiekviena vieta siūlo ką nors unikalaus, neįprasto“, – sakė aktorė L. Bražinskaitė-Tupikovskienė, su bičiuliais nusprendusi paviešėti viename garsiausių Lietuvos kurortų.

L. Kondratės nuotr.

Į renovaciją investavusi 4,7 mln. eurų, sanatorija pilnai atnaujino vieną iš trijų korpusų. Dabar čia gali apsistoti 200 klientų.

„Mano mamai ypač patinka sanatorijos. Pasilepinti mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu kartais per laisvadienius atvažiuoju ir aš. Lietuva turi ypatingus gamtos išteklius. Ne visos pasaulio šalys tuo turtingos“, – sakė K. Murauskas.

Birštonas – tarptautinių sveikatinimo paslaugų kurortas Lietuvoje, garsėjantis išskirtine gamta, Nemuno kilpų vingiais ir karališkomis šaknimis. Jis didžiuojasi Europoje pripažintu ir vertinamu mineraliniu vandeniu, kurio sudėtyje yra daug bromo.

S. Skambinas pusiau juokais, pusiau rimtai patikino, jog Birštone, kuris įsikūręs ant požeminių mineralinio vandens klodų, sveikatai naudingo gėrimo šaltinį turbūt galima būtų rasti kiekvienam kieme. Savo mineralinio vandens biuvetę turi ir sanatorija „Versmė“. Joje ateityje bus galima ne tik gerti mineralinį vandenį – čia veiks arbatinė, planuojama rengti įvairius mini koncertus, poezijos skaitymus, lauko terasoje šiltuoju metu bus organizuojami kultūriniai renginiai.

Sanatorijos atnaujinimo projektas apėmė ir viešąsias erdves, kuriomis gali naudotis visi Birštono svečiai – pavyzdžiui, karštomis dienomis atsivėsinti prie J. Ruzgo skulptūrą apsupusio naujai suremontuoto fontano. Atėjus tamsiajam paros metui automatiškai įsijungia jo apšvietimas, vis kitomis spalvomis džiuginantis iki 24 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesubrendęs jaunimėlis

Nesubrendęs jaunimėlis portretas
pasiskaitęs apie tokius lengvabūdžius "skambinus", priima tai kaip gyvenimo pavyzdį ir mėgdžioja sugadindamas savo gyvenimus. Iš tikro, kodėl reklamuojate silpnavalius, už save neatsakančius lakstūnus? Rašykite apie gražiai gyvenančias šeimas, auginančias vaikučius. Pasiilgome gražių, kukliai gyvenančių šeimų kasdienybės pavyzdžių.

žinoma greitai

žinoma greitai portretas
pasibuvo su viena, tada su kita, paskui bus trečia ir tt. Konvejeriu. Toks jų gyvenimas.

Expo 1976

Expo 1976 portretas
Kiek tą pridurką dar eksponuosit ? Nusibodo žiūrėti į intelekto nesužalotą fizionomiją.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių