Rusų komikai I. Urgantas ir S. Svetlakovas į Lietuvą grįžta komedijoje „Eglutės 3“

  • Teksto dydis:

Filme „Eglutės 3“ žiūrovai išvys net keletą Naujųjų metų išvakarėse besirutuliojančių istorijų. Vieni mažąsias atžalas prižiūrėti likę Boria ir Ženia ketina tiesiog paruošti stalą ir namus šeimos šventei, tačiau pasiruošimai vyksta tikrų tikriausiu beprotnamiu. Ką jau kalbėti apie tai, kad vyrų laukia apsilankymas psichiatrijos ligoninėje.

„Kartu šilčiau“ – su tokiu šūkiu į Lietuvos kino teatrus atkeliaus rusų naujametinės komedijos „Eglutės“ tęsinys. Jau trečiojoje nuotaikingos istorijos dalyje žiūrovai išvys mylimus herojus Borią (akt. Ivanas Urgantas) ir Ženią (akt. Sergejus Svetlakovas) po dvejų metų, kai abu jie jau sukūrę šeimas ir susilaukę sūnų. Tačiau bičiuliams laukiant Naujųjų, kaip ir įprasta, netrūksta nuotykių bei išbandymų ir jei šie nebus įveikti, šventė gali apskritai neįvykti.

Filme „Eglutės 3“ žiūrovai išvys net keletą Naujųjų metų išvakarėse besirutuliojančių istorijų. Vieni mažąsias atžalas prižiūrėti likę Boria ir Ženia ketina tiesiog paruošti stalą ir namus šeimos šventei, tačiau pasiruošimai vyksta tikrų tikriausiu beprotnamiu. Ką jau kalbėti apie tai, kad vyrų laukia apsilankymas psichiatrijos ligoninėje,rašoma filmo platintojų pranešime.

O kažkur kitur tuo pat metu ne pagal amžių brandi mergaitė vardu Nastia mėgina kovoti už tai, kad nebūtų išskirti du įsimylėjėliai šunys. Ji pasiryžusi bet kam, kad sukliudytų neteisybei ir sustabdytų tėvus, nesuprantančius jautrios gyvūnų meilės.

Dar vienoje siužeto linijoje ekstremaliausiose gyvenimo lenktynėse susirungs slidininkas ir snieglentininkas, o profesorius iš Jekaterinburgo, mylintis daugybę moterų, rizikuos dėl šios savo savybės Naujuosius metus sutikti vienas, tik su meškere rankose.

Laikrodžiams mušant naujametį vidurnaktį jau pažįstamus ir naujus herojus komedijoje „Eglutės 3“ sujungs „Gerumo bumerangas“. Kaip jis veikia, išvysite pamatę filmą, tačiau juostos kūrėjai užtikrina – jei padėsime vieni kitiems, kiekvienas gali rasti išeitį net iš padėties, kur jos, atrodytų, nėra.

„Eglutės“ yra viena sėkmingiausių rusiško kino frančizių. Pirmasis filmas, pasirodęs 2010-ųjų gruodį, tapo Rusijos kino industrijos lyderiu ir surinko įspūdingą 24 mln. JAV dolerių sumą, komediją pamatė 4 mln. žmonių. Po metų pasirodžiusi antroji „Eglučių“ dalis buvo dar sėkmingesnė – ji surinko 29 mln. JAV dolerių ir ją pamatė 5 mln. žmonių. Filmui „Eglutės 2“ pasiekus kino teatrus, buvo atliktos apklausos ir daugiau kaip 70 proc. žiūrovų tikino norintys pamatyti komedijos tęsinį.

 Rusų naujametinę komediją „Eglutės 3“ Lietuvos žiūrovai išvysti galės jau nuo gruodžio 27 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių