„The Roop“ surengė diskoteką viešbučio koridoriuje: gerbėjams padėkojo už palaikymą

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą grupė „The Roop“ surengė diskoteką viešbučio koridoriuje ir padėkojo savo gerbėjams. 

„Interviu diena. Visas laikas yra skirtas pokalbiams su įvairiomis šalimis. Vakare „Geltonoji banga“ atsirito ir į Roterdamą. Ne tik sulaukėme begalybės palaikymo, bet ir patys prisijungėme tiesiogiai sušokti „Discoteque“ savo viešbučio koridoriuje. Tai, kas vyksta dabar, yra neįtikėtina! Mes ką tik, su visais lietuviais aplink pasaulį, užkūrėme didžiausią diskoteką! Toks palaikymas mus ir sugraudina, ir verčia šypsotis, ir norisi rėkti, ir norisi patylėti vienu metu. Ačiū“, – feisbuke dėkojo grupės nariai.

Grupės šokį galite pamatyti čia.

Ketvirtadienį grupė pasidalino prašymu padėti užkurti didžiausią diskoteką Žemėje. Šis prašymas buvo išgirstas – gerbėjai įsiamžino pačiais įvairiausiais būdais. 

Palaikymo žinutę Lietuvos atstovams dainų konkurse „Eurovizija“ nusiuntė ir Kaunas.

„Ar lietus, ar saulė – jie mums vieni pasauly! – penktadienio vakarą pranešė Kauno miesto savivaldybės atstovai. – Kaunas jungiasi prie „Geltonosios bangos“. Garsiausias Kauno fontanas visomis prasmėmis drauge su vandens ir šviesų šokiu šį vakarą užgrojo geltonai! Tai – kauniečių meilės ir palaikymo ženklas tiems, kurie jau tapo mūsų širdžių nugalėtojais.“

Šių metų „Eurovizija“ vyks Roterdame. „The Roop“ su daina „Discoteque“ pasirodys pirmajame pusfinalyje, kuris vyks antradienį (gegužės 18 d).  Antrasis pusfinalis vyks ketvirtadienį (gegužės 20d.), o konkurso finalas – 22 dieną, šeštadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių