Rizikingas L. Norkevičienės pasirodymas: scenoje galėjau likti nuoga

  • Teksto dydis:

Iki LNK šou „Aš galiu!“ finalo jau liko vos pora žingsnių. Šį sekmadienį ypač rizikingą pasirodymą LNK žiūrovams atliks dainininkė Liepa Norkevičienė – visą savaitę kartu su atlikėju Donatu Čižausku ji mokėsi magijos paslapčių kartu su profesionaliu iliuzionistu Mantu Wizard.

Vos vienas netikslus žingsnis Liepai būtų kainavęs ypač daug – scenoje ji rizikavo likti nuoga.

Toks pavojus tykojo atliekant vieną iš įspūdingiausių pasirodymo elementų – visų žiūrovų akivaizdoje Liepa pademonstravo, kad moka visiškai persirengti vos per vieną sekundę. Laidos komisija, dalyviai ir žiūrovai kiekvieną jos naują drabužį palydėdavo nuostabos ir susižavėjimo šūksniais.

„Taip, visko yra buvę pasaulyje, labai daug kartų, atliekant tokius triukus, asistentė scenoje yra likusi visiškai nuoga“, – patvirtino ir Liepos mokytojas Mantas Wizard. Tiesa, šiuos jo žodžius palydėjo laidos vedėjo Manto Stonkaus ir kitų vyrų nepasitenkinimo replikos.

„Tai, ką padarė Liepa, yra kiekvieno normalaus, paprasto vyro svajonė – moteris, kuri sugeba taip greitai persirengti“, – susižavėjimo neslėpė kitas laidos dalyvis, „radistas“ Rolandas Mackevičius. „Liepa, tu – striptizo ir persirenginėjimo menininkė“, – abejingas neliko ir Jurijus Smoriginas.

„Iki šiol nebuvau matęs gyvo magų pasirodymo, todėl šio aš nepamiršiu niekada gyvenime“, – komplimentų negailėjo komisijos narys Tomas Langvinis. Sunkiu ir atkakliu darbu Liepa iš paskutinės vietos rezultatų lentelėje jau pakilo į pirmąją, tačiau iki finalo likus vos porai laidų, dalyviams svarbus kiekvienas taškas. Ar komisiją papirks magiški Liepos triukai, ar jie nublanks kitų dalyvių pasirodymų šešėlyje?

Visi atsakymai ir kvapą gniaužiantys pasirodymai – šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių