Rekordas: skelbiamas dar vienas „Ledynmetis Live!“ pasirodymas

  • Teksto dydis:

Likus mažiau nei savaitei iki Kauno „Žalgirio“ arenoje pirmą kartą šalies publikai rodomo visai šeimai skirto šou ant ledo „Ledynmetis Live!“, organizatoriai skelbia dar vieną papildomą, jau penktąjį, pasirodymą. Papildomas pasirodymas bus surengtas sekmadienį, gruodžio 14 d., 16 val. Penkis šou artistų trupė didžiausioje šalies arenoje rodys gruodžio 12-14 d.

Iš viso į keturis šou, iš kurių į tris parduoti visi bilietai, jau nupirkta daugiau nei 14 tūkst. bilietų. Paskelbus papildomą šou, pagal pasaulį pakerėjusį animacinį filmą „Ledynmetis“ sukurtą siužetą pamatyti galės dar beveik 4 tūkst. žiūrovų.

„Artėjant šou dienai, susidomėjimas rengiu stipriai išaugo. Kasdien nuperkami šimtai bilietų. Pamatę augantį susidomėjimą paskelbėme ketvirtąjį šou, tačiau dabar matome, kad ir į jį bilietų liko visai nedaug. Norime suteikti galimybę turėti gerą laiką ir smagius įspūdžius visiems vaikams, todėl kreipėmės į trupę su prašymu surengti dar vieną šou. Juk nemažai daliai vaikų, tai bus darželio ar mokyklos kalėdinė šventė.“, – sako šou Lietuvoje organizuojančios bendrovės „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjancas.

Pasak jo, paskutiniam, penktajam, renginiui numatytas specialus šeimos bilietas. Keturių asmenų šeimą į šį šou galės nueiti perpus pigiau – bilietas keturiems asmenims kainuos vos 179 litus.

Kalėdų dvasią skleis ir šventinę nuotaiką kurs ne tik įspūdingas pasirodymas, bet ir arenos koridoriuose papuoštos eglutės. Visi „Ledynmetis Live!“ žiūrovai kviečiami prie jų susiburti ir drauge laukti šou pradžios ar dalintis įspūdžiais šiam pasibaigus. Be to, visi norintys arenos koridoriuose turės unikalią galimybę nusifotografuoti su mylimiausiais „Ledynmetis Live!“ personažais.

Beveik šimto žmonių komandą, kurioje net 40 ant ledo pasirodančių artistų, ir visa šou reikalinga įranga į Kauną iš Minsko atriedės jau šiandien, o rytoj „Žalgirio“ arenoje bus pradėtas lieti ledas. Jam paruošti reikės ne tik dešimčių tūkstančių litrų vandens, bet ir 100 kilogramų baltų dažų.

Jau penktadienį trupė surengs pirmąjį dviejų valandų trukmės dviejų dalių spalvingą bei nuotaikingą spektaklį, kupiną choreografijos, akrobatikos numerių ir specialiųjų efektų. Ne ką mažesnį įspūdį paliks ir itin tikroviški herojų kostiumai, slepiantys ne vieną tarptautinių dailiojo čiuožimo varžybų laimėtoją.

„Tai, kaip atrodo veikėjai, iš tiesų yra įspūdinga. Ypač – trys mamutai, gigantiškos konstrukcijos, kurios juda žmonių jėgos ir technikos dėka. Įsimena akrobatikos ir muzikiniai numeriai, ypač keturios šokančios baltosios meškos“, – neišduodama visų šou detalių, rašo interneto svetainė „The Hollywood Reporter“, pabrėždama tobulai mažiesiems žiūrovams subalansuotą spektaklio eigą ir humorą.

Viskas tam, kad būtų sukurta smagiausia šį žiemos sezoną šeimos pramoga Lietuvoje. Be to, fantastiška „Ledynmečio“ veikėjų nuotykių istorija tobulai tinka visai šeimai. Juk joje veikia tėtis, mama, broliai, seserys, pusbroliai: žiūrovai gali atpažinti savo šeimos gyvenimo atspindį. Be to, visiems bus tikrai linksma – į siužetą įpinta daug komiškų scenų.

Bilietus į Kauno „Žalgirio“ arenoje rodomą šou ant ledo „Ledynmetis Live!“ platina „Ticketpro“. Žiūrovai dar gali įsigyti bilietus į gruodžio 13 d., šeštadienį, 16 val. vyksiantį pasirodymą, taip pat papildomą pasirodymą, vyksiantį gruodžio 14 d., sekmadienį, 16 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių