R. Ščiogolevaitė atvirai – apie šeimą, vyrų dėmesį ir vieną gąsdinantį savo talentą

  • Teksto dydis:

Dainininkė ir penkių vaikų mama Rūta Ščiogolevaitė turi daugybę neatskleistų talentų. Ji žavi puikiu humoro jausmu, mielai leidžiasi į naujas veiklas, o kartais, jeigu nori ką nors pagąsdinti, tam taip pat turi paruošusi specialų triuką. Šio trečiadienio vakarą TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ Rūta žiūrovams atskleis dar negirdėtų faktų apie save ir savo šeimą.

Vos Rūta prisės ant garsiųjų laidos sofų, vedėjai apipils ją komplimentais. „Visi pratę, kad manęs geriau neįžeisti – po to gali užeiti pelių. Juk niekada nežinai, gal aš laukiuosi“, – juokaus penkių vaikų mama.

Pasirodo, kad visi žinomos moters vaikai – be galo talentingi, o negana to, kiekvieno gebėjimai yra skirtingi. Viena dainininkės atžala ateityje galbūt pasuks net pačios Rūtos pėdomis.

„Mano vyriausiasis Adomas, nors dar nelabai pasitiki šia savo puse, prieš kelis metus pradėjo rašyti ir kurti dainas. Repas jam sekėsi ypatingai gerai. Jaučiu, kad muzikoje aš jam esu autoritetas“, – sakys Rūta ir džiaugsis, kad tuomet, kai klausimai susiję su muzika, sūnus visuomet kreipiasi į ją.

Laidos kūrėjų nuotr.

Rūta taip pat papasakos ir apie naują, niekam nežinomą savo hobį. „Pagalvojau, kad labai noriu namuose daržo – savų agurkų, salotų. Dabar auginu agurkus, cukinijas, morkas, krapus, žirnius, moliūgus. Viską susisukau ir susidėjau pati. Man buvo labai smagu. Kai viską pasidarai pats – labai faina“, – atviraus moteris.

O ar tokia veikli moteris šiuo metu turi gerbėjų? Laidoje R. Ščiogolevaitė su vedėjais ne tik dalysis prisiminimais iš praeities, bet ir netikėtai pripažins – pasirodo, vienas garsus vyras bandė ją atkalbėti nuo santuokos!

Taip pat ji pademonstruos savo talentą, kurio imasi tada, kai nori ką nors pagąsdinti. „Pagalvojau, kad man vienu metu pradėjo rašyti du vyrai. O dabar, po šito, neberašys nė vienas“, – atskleidusi savo slaptą talentą juoksis Rūta.

Ką baisiausio neseniai yra iškrėtę Rūtos vaikai? Kokių žinučių garsi dainininkė sulaukia iš vyrų ir kaip atrodo jų susirašinėjimai? Galų gale, ar Rūta sutiktų dalyvauti romantiškiausiame vasaros šou „Meilė be sienų“?

Laida „Gero vakaro šou“ – jau šiandien, 19.30 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina portretas
Nuostabi moteris! Visada žaviuosi!

Vitalija

Vitalija portretas
ji visada mane žavėjo.Tokių nedaug,kurios išnešioja ir pagimdo net penkis vaikus.O ne tos kurios abortus darosi,nes dar man ne laikas.Sekmės,nes jokio vyro tau nereika.Vaikai bus tavo pagalbininkai, kai pauks.

NESUPRATĘS

NESUPRATĘS portretas
Kaip matosi Rūta save laiko pasaulio bamba
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių