R. Mikelkevičiūtė: mano vyras kartais sako – kur dingo ta gražuolė iš „teliko“?

  • Teksto dydis:

Televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė prisipažįsta – tai, ką žiūrovai mato ekrane, ir tai, kokia ji yra realiame gyvenime, yra kaip diena ir naktis.

„Gyvenu kaime, namuose auginu vištą vietoj papūgos. Realybėje aš noriu gyventi tikrą gyvenimą ir nenoriu to spektaklio“, – sakė ji LNK.lt Indrės Stonkuvienės laidoje #Tobulainetobula.

Itin retai interviu dalinanti projektų autorė bei vedėja televizijos eteryje jau didžiąją dalį savo gyvenimo. Tiesa, anot R. Mikelkevičiūtės, reikia atskirti, kas yra darbas ir kas yra tikras gyvenimas. „Kai darbo pobūdis yra toks, kad esi labai matomas, realybėje tu nori būti kitoks. Aš nenoriu to farso. Visuomet po visų darbų pirmiausia važiuoju namo, pas savo šeimą. Anksčiau aš nemokėjau pasakyti „ne“, švaistydavau save, bet dabar jau išmokau. Šeima man yra viskas“, – atvirai pasakojo garsi moteris.

Kalbai pasisukus apie grožį ir jo besikeičiančią sampratą bėgant metams, televizijos laidų vedėja atviravo – namie ir jos išvaizda toli gražu neprimena to, ką įpratę matyti žiūrovai.

Tada mano vyras, kuris yra labai linksmų plaučių žmogus, man sako: „Gal tu gali man pasakyti, kas ta „boba“ mano lovoj? Kur ta gražuolė dingo iš „teliko“?“. Kita gal įsižeistų, bet man labai juokinga ir linksma.

„Neišvengiama mano darbo dalis yra grimas, šukuosenos, suknelės. Kai grįžtu namo aš išsineriu iš viso to. Realiame gyvenime aš nekenčiu suknelių ir aukštakulnių. Įlendu į savo treningiuką, užsitepu plaukų kaukę, užsimaukšlinu kepurę su bumbuliuku, užsitepu veido kaukę ir krentu į lovą. Tada mano vyras, kuris yra labai linksmų plaučių žmogus, man sako: „Gal tu gali man pasakyti, kas ta „boba“ mano lovoj? Kur ta gražuolė dingo iš „teliko“?“. Kita gal įsižeistų, bet man labai juokinga ir linksma“, – šmaikštavo R. Mikelkevičiūtė.

„Žinot, kad ir renginiai ar apdovanojimai. Tai juk yra darbas, kuriame tu turi būti. Man tai yra kančia. Tuo tarpu aš žinau gausybę moterų, kurios ruošiasi renginiui pusę metų. Jos siuvasi sukneles, jos apgalvoja kiekvieną detalę. Aš ne tokia. Paprastai ruošiuosi paskutinę akimirką ir iš paskutiniųjų prisiverčiu sudalyvauti ten, kur man būtina. Ten susirenka žmonės, su kuriais aš neturiu nieko bendro. Ką ten veikti? Ten visiškas tuštumos jausmas“, – pasakojo moteris.

Pasak televizijos laidų vedėjos, jai itin svarbu nepamesti savo vertybių. „Aš noriu gyventi tikrą gyvenimą, aš nenoriu to spektaklio. Aš nenoriu jokių moteriškumo mokyklų pamokų, kurios kala moterims į galvą, kad reikia visada būti pasitempusiai. Aš grįžtu namo pavargusi ir noriu būti tokia, kokia esu“.

R. Mikelkevičiūtė įsitikinusi – laimė ir laisvė eina koja kojon. „Jeigu man dar kažkas nurodinėtų, kaip man atrodyti ir, kodėl aš 6 ryte turiu būti su makiažu ir kavos puodeliu, atsiprašau, man tokių santykių nereikia. Aš nenoriu būti kalėjime. Aš noriu gyventi laisvėj“, – sakė ji.

Visą laidą su R. Mikelkevičiūte išvysti galite jau dabar LNK.lt

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietė

Kaunietė portretas
O KADA JI BUVO GRAŽI???

Blusa

Blusa portretas
ATSIBODO !!!!

jo

jo portretas
Galvojau , kad ji protingesnė.
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių