R. Kirilkinas po jį apnuoginusio įrašo: jaučiuosi nesaugus ir pažemintas

  • Teksto dydis:

Be skandalų neapsieina nė vienas realybės šou. Be nuogybių bolavimo eteryje jie irgi jau sunkiai įsivaizduojami. TV vasaros šou „2 Barai“ – ne išimtis.

Pernai jo dalyviai Renaldas ir Aistė užsimiršo, kad yra stebimi tūkstančių akių ir pasimylėjo. Šiemet kiti jaunuoliai apsiriboja glamonėmis ir bučiniais, tačiau praėjusį savaitgalį socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido „nuogas“ įrašas. Jame matyti, kaip dainininkas Ruslanas Kirilkinas miegodamas nusimauna apatinius ir liečia savo intymias vietas. Įrašas sukėlė komentarų bangą ir paties R. Kirilkino pasipiktinimą.

„Ilgiau tylėti nebegaliu. Ryt bus sudėti visi taškai ant... Joks TV kanalas, projektas ar žmogus neturi teisės žeminti žmogaus orumo“, – rašė R. Kirilkinas, savo paskyroje pasidalijęs įrašo stop kadru. Vieni žmonės moralizavo, kad šis juk žinojo, kur eina, kiti stojo dainininko pusėn – juk kam nepasitaiko, juolab, miegodamas nė vienas savęs nekontroliuoja, o „linčiuoti“ reikia ne jį, o tą, kuris stebi miegančius žmones ir „miksuoja“ klipus. Sulaukęs įžeidimų dainininkas komentarą ištrynė.

Bijau pasirodyti viešumoje, esu priverstas užsidaryti tarp keturių sienų, jaučiuosi nesaugus bei pažemintas.

Reikia pabrėžti, kad klipas eterio neišvydo, o projekto kūrėjai atsiribijo nuo nemalonaus incidento. Pirma, realybės šou dalyviai žino, kad bus filmuojasi visą parą; antra, filmuojami jie pagrindinėmis kameromis, kurias šou svetainėje gali matyti internautai, ir vidinėmis; trečia, būtent pastarųjų fiksuojamą vaizdą suinteresuotam asmeniui, kuris geba „nulaužti“ programas, pavyko parsisiųsti ir išplatinti. Ieškoti siūlo galo interneto tyruose – beviltiška, tačiau R. Kirilkino tai neguodžia.

Antradienį jis išplatino pranešimą, kuriame teigė laidos prodiuseriams UAB „Tymdrym“ nedavęs jokio sutikimo filmuoti jį 24 valandas 7 dienas per savaitę visose TV laidos filmavimo patalpose ir vietose be išimčių bei tai transliuoti, kai tuo tarpu kiti projekto dalyviai yra pasirašę tai numatančias sutartis. „Į projektą dalyvauti atėjau laidos prodiuserių iniciatyva bei jų prašymu, manydamas ir pagrįstai tikėdamasis (kadangi iki šiol dalyvavau tik muzikiniuose projektuose), jog visas 24 val. per parą ir juolab miego metu mano filmavimas nebus vykdomas“, rašė R. Kirilkinas.

Jis pridūrė besijaučiantis įspraustas į kampą: „Įrašą transliuojant tiesiogiai ir jam pasirodžius masinėse informavimo priemonėse sulaukiau begalės skaudžių ir įžeidžiančių komentarų tiek internetinėje erdvėje, tiek tiesiog gatvėje iš atsitiktinių praeivių. Susidariusi situacija yra tokia, kad bijau pasirodyti viešumoje, esu priverstas užsidaryti tarp keturių sienų, atsisakyti iš anksto suplanuotų koncertų bei renginių, jaučiuosi nesaugus bei pažemintas.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikrai

tikrai portretas
Gaila Ruslano. Jis teisus, niekas neturi teises be sutikimo viesinti tokiu irasu. Jei ir buvo tai daroma dalyviu sutikimu, jis, kaip svecias, net neturejo buti filmuojamas kiaura para. Tegul dabar prodiuseriai nesiteisina.

MMM

MMM portretas
Pats save pazeminai.O siaube .Dar jis reiskia priekaistus.

o Jy ...

o  Jy  ... portretas
dar galima pazemint ????!!! manau zemiau jau ir taip nera kur pult
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių