R. Kirilkinas: jie reklamuojasi mano sveikatos kaina

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Ruslanas Kirilkinas prieš pat Naujuosius metus atšaukė koncertą viešbutyje-bare „Grafaitė“ ir, kaip teigiama, pareiškė, kad ant šios scenos „labiau tiktų Žvagulis“. Dėl tokio pareiškimo atlikėjas Žilvinas Žvagulis supyko ir nusiuntė R. Kirilkinui grasinančią žinutę. Apie šią nemalonią situaciją nusprendė pasisakyti ir iki šiol tylėjęs R. Kirilkinas. 

„Kol „Grafaitės“ iš Šiaulių piarinasi (užsiima savireklama, aut.past.) mano sveikatos kaina, o Žvagulis taip griausmingai mane pasveikino su Naujaisiais metais, aš tuo tarpu, kad ir mažais, bet užtikrintais žingsneliais einu į priekį…Tad mielieji, duokite ir man žodį, be jokių televizijų ir foto objektyvų. Reklamos aš šioje absurdiškoje istorijoje nesiekiau“, – feisbuke rašė atlikėjas.

Jis teigė, kad koncertą atšaukė ir užsakovus perspėjo dar gruodžio 22d. ir paminėjo, kad dėl asmeninių sveikatos sutrikimų negalės dalyvauti gruodžio 31d. vyksiančiame Naujųjų metų koncerte.

„Sutarties su užsakovais aš neturėjau. Pasiūlyta taip pat nebuvo. Na, o viešai deklaruoti savo negalavimų ar diagnozių, mano įsitikinimu, net neprivalėjau. Gal tai buvo skubotas mano apsisprendimas, tačiau tvirtas. Gal ir be reikalo jiems užsiminiau ir rekomendavau Žilviną Žvagulį... Nuoširdžiai neturėjau jokios intencijos jį kažkaip pašiepti ar sumenkinti. Tiesiog jis buvo vienas iš paskutiniųjų ten koncertavusių atlikėjų. Gal jam nėra garbės ten koncertuoti? Sunku atsakyti man į šį klausimą, – svarstė atlikėjas. – Kiek yra tekę susidurti su Žilvinu, visuomet pasisveikindavome ir persimesdavome keliais sakiniais. Tai nebuvo kažkokie itin glaudūs santykiai, tačiau kolegiški ir draugiški. O pabaigai noriu visiems priminti, kad lazda turi du galus ir nieko brangiau už sveikatą – nėra. Duok, Dieve, lai klesti tas baras, o Žilvinui Žvaguliui palinkėsiu daug sveikų anūkų ir gražų devynaukštį, kuriame jie visi ilgai ir laimingai gyventų. Amen.“

R. Kirilkino feisbuko įrašas.

Jis feisbuke pasidalijo ir susirašinėjimu su baro atstovais. 

Viešbučio-baro „Grafaitė“ atstovė ir įmonės savininkė Indrė Joskaudienė šį ketvirtadienį portalui kauno.diena.lt teigė, kad atlikėjas aiškiai neįvardijo priežasties, kodėl negalėjo dalyvauti koncerte.

„Jeigu jis būtų pasakęs, kad dėl sveikatos, tai čia nebūtų jokių įsiskaudinimų ir mes turėtume savo svečiams ir jo svečiams paaiškinti, kodėl neatvyko. Tai jeigu būtų sveikatos problema ir būtų tikrai pasakęs, o jis, kaip čia pasakius, išsiknisinėjo“, – sakė I. Joskaudienė.

Anot pašnekovės, ji paprašė R. Kirilkino būti atviram, tačiau sulaukė netikėto atsakymo. „Jis paprašė dar kartelį pagalvoti iki kitos dienos, ar koncertuos, tai kokia čia liga, – teigė šoką patyrusi savininkė.– Iš jo nebuvo jokio konkretumo, vartojo tokius žodžius kaip „tarkim“, „sakykim.“

Kaip matosi R. Kirilkino paviešintuose pokalbiuose, atlikėjas rašė, kad „nori atšaukti koncertą dėl rimtų sveikatos sutrikimų“, o paklaustas, kas nutiko, atrašė: „tebūnie, korona.“

„Tai va šis žodis „tebūnie“ ir reiškia, kad neturi ką pasakyti tiksliai. Po šio „tebūnie“ ir kilo man neramumas, šokas ir pyktis. Tada ir parašiau jam gražią žinutę. Mes gerbiame Ruslaną ir jo balsas nuostabus, labai gaila, kad taip Ruslanui išėjo nesusišnekėti ir pasakyti paprastai. Aš taip suprantu – princas, karalius, noriu koncertuoju, noriu ir nekoncertuoju. Ir dar nuotaikos neturėjo. Jeigu būtų įspėjęs, kad kaip restoranų žvaigždė neturės nuotaikos ir tada nedalyvaus, tai vėl būtume svarstę, ar jį kviesti. Nėra buvę, kad atlikėjas neturėtų nuotaikos ir nevažiuotų“, – sakė I. Joskaudienė.

Moteris sakė jautusi svetimą gėdą dėl renginio svečių. Anot pašnekovės, jie nieko papildomai nesamdė ir sukosi iš padėties, kad užpildytų dėl R. Kirilkino renginyje atsiradusią tuščią vietą. „Žmonės buvo įspėti, kas liko, tas liko švęsti su tuo, kas buvo. Ruslanas paliko ant ledo, tai padarėm, kaip išėjo“, – įmonės savininkė teigė, kad atlikėjas po Naujųjų metų nepasiteiravo, kaip renginys praėjo ir neatsiprašė.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė, kad tarp atlikėjų R. Kirilkino ir Ž. Žvagulio kilo žodinis konfliktas. 

R. Kirilkinas savaitgalį pasidalijo iš Ž. Žvagulio sulaukta žinute. „Su Naujais, Ruslanai! Paskaičiau tavo žinutę barui „Grafaitė“. Šiuo metu laukiu kopijos iš savininkės, jei tu ten paminėjai mano pavardę ir paminėjai taip, kaip spaudoj... Bėk bėk b*** toli. Aš tave pasigausiu. Pažadu, artimiausiu metu. Nuplėšiu tavo **** ir sukišiu į ****“, – rašoma paviešintoje žinutėje.

Portalui kauno.diena.lt Ž. Žvagulis teigė, kad apie šią nemalonią situaciją nėra daug ko ir bekalbėti. „Apsisvaidėm žodžiais ir tiek, – sakė Ž. Žvagulis. – Žinutę rašiau, negalvojau, kad ja pasidalins. Tokia žinute nelabai aš didžiuojuosi, bet jam asmeniškai rašiau – jis į mane metė plytą, aš atgal metu devynaukštį. Aš vyresnių žmonių, ypatingai daug vyresnių, neįžeidinėju.“

„Aš juk nepasakoju, kokiose patvorėse jis dainuoja. Tiesiog, neliesk mano pavardės. Manau, kad tokie pasakymai nėra gražu iš jo pusės. Mes po koncerto gražiai sau su Starošaite (Irena Starošaitė, Ž. Žvagulio žmona – aut.past.) ilsimės Druskininkuose, einame po procedūrų, pamačiau tą informaciją internete, ir sureagavau bei parašiau. Negalvojau, kad kam ir įdomu“, – sakė atlikėjas.

Pasiteiravus, ar jie išsprendė šią nemalonią situaciją, Ž. Žvagulis teigė, kad čia nėra ką spręsti.  „Aš vienintelį, ką išsprendžiau, tai, kad Ruslanas tapo vos ne vadybininku, nes sausio 29 dieną mano koncertas ten vyks. Šeimininkai paprašė, kad pakoncertuočiau“, – sakė Ž. Žvagulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pede, \\\\\.../////

Pede,  \\\\\...///// portretas
apie kokią sveikatą pezi,pd'Rąstija tai jau liga,sunki nepagydoma liga.Nelaimėliai,juos reikia bent apgydyti.Geriausia į getus,tenai tegul užsikruša.

Birutė

Birutė portretas
Tas lbgt iškrypėlis Kirilkinas vis nori tos reklamos,o visi jo niekur nepageidauja,išskyrus lbgt iškrypėliai, netvirkink mūsų vaikų ir dink iš akių.

Senelis

Senelis portretas
Is kur vaikeli pas tave bus sveikata,jei viska kas organizmui nereikalinga ir nuodinga tu neiskakoji,o tau draugai atgal sustumia.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių