Puiki žinia sporto gerbėjams: futbolo klubas „Juventus“ žengia į „Netflix“

  • Teksto dydis:

Puiki žinia garsiojo futbolo klubo iš Turino gerbėjams, kurių Lietuvoje tikrai netrūksta. Jų mylimas klubas netrukus pradės dokumentinių serijų ciklą „Netflix“ platformoje.

Gerbėjai turės galimybę, kaip niekad anksčiau, atsidurti arti savo palaikomos komandos ir pamatyti jos gyvenimą bei kasdienę veiklą iš arti.

Pirmosios trys serijos turėtų pasirodyti vasario 16 dieną ir vadintis vienu bendru pavadinimu – „Pagrindinė komanda: Juventus FC“ (angl. „First Team: Juventus FC“). Šiuose epizoduose išvysime 2017/2018 metų komandos sezoną, žaidėjų gyvenimą ir veiklą tiek futbolo aikštelėje, tiek už jos ribų. Namais tapęs Juventus Stadium ir turas po Turiną žada būti išties įdomus, o antroji ciklo dalis turėtų pasirodyti jau vasarą.

Dokumentiniame seriale išvysime ne tik garsius dabartinius klubo žaidėjus –Gianluigi Buffon‘ą, Douglas‘ą Cost‘ą, Gonzalo Higuain‘ą, Giorgio Chiellin‘į ir kitus–, bet ir buvusias klubo legendas – Alessandro Del Piero.

Yra sukurta nemažai tokio tipo dokumentinių filmų anksčiau, tačiau nė vienas jų, turbūt, nesusikūrė galimybės būti pasiekiamas tokiai milžiniškai auditorijai, kurią gali pasiūlyti „Netflix“, todėl „Juventus“ pramynus kelią, tai gali būti puiki žinia ir kitų klubų gerbėjams, kurie ateityje gali sulaukti panašių sprendimų ir iš savo palaikomų klubų.

buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Forca JUVENTUS
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių