Projekto „Šok su manimi" finale paaiškės, kas keliaus į Los Andželą

  • Teksto dydis:

Net ir artėjant didžiajam TV3 televizijos šeštadienio projektui „Šok su manimi“ į pabaigą, televizijos žiūrovai ir toliau nestokoja teigiamų emocijų bei intrigos. Projekto rengėjai bei rėmėjai tiesioginiame eteryje apdovanos ne tik projekto nugalėtojus, o ir ištikimiausius jo žiūrovus.

Projekto gerbėjai, stebėję šokėjų porų pasirodymus ekrane, turėjo progą dalyvauti pažinčių svetainės „Matchmillion.com“ įsteigto žiūrovų prizo žaidime, kurio nugalėtojui pažadėta kelionė į Ameriką, Angelų miestą Los Andželą.

„Nekantrauju atvykti ir paspausti ranką bei apdovanoti konkurso nugalėtoją, – telefonu iš Los Andželo kalbėjo Aaronas Perezas. – Tikiuosi, atsitiktinės atrankos būdu išrinktas projekto „Šok su manimi“ žiūrovas ne tik džiaugsis laimėjęs kelionę į JAV, tačiau ir toliau išliks ištikimas TV3 projektų gerbėjas bei pažinčių svetainės „Matchmillion.com“ lankytojas ir ambasadorius. Norėčiau, kad grįžęs iš kelionės jos įspūdžiais prizo laimėtojas pasidalintų plačiau, kadangi Los Andžele tikrai yra ką pamatyti.“

Paklaustas, kas po finalinės atrankos – mergina ar vaikinas – tapo žiūrovų konkurso nugalėtoju, Aaronas tik šypsojosi, atvirauti nebuvo linkęs: „Tegul tai lieka paslaptyje iki pačios šeštadienio laidos pabaigos. Taip bus daugiau intrigos, o ją išsklaidyti galės pats kelionės laimėtojas, kurį planuoju apdovanoti tiesioginiame eteryje.“

Žiūrėkite TV3 ir jau šį šeštadienį, sausio 31 d., „Šok su manimi“ projekto finale pamatykite, kas tapo žiūrovų prizą laimėjusiu laiminguoju!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių