Projektas „Šok su žvaigžde“ įsibėgėja: dalyvių laukia dar vienas iškritimo vakaras

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje su žiūrovais jau trečią savaitę iš eilės sveikinsis pasaulį ir Lietuvą užbūręs projektas „Šok su žvaigžde“. Jau tik vienuolika projekto dalyvių stos komisiją ir žiūrovų teismą, o vakaro pabaigoje paaiškės, kuri pora turės atsisveikinti su projektu ir palikti šokių aikštelę.

Praėjusį šeštadienį susumavus pirmosios ir antrosios laidų komisijos bei žiūrovų balus paaiškėjo, kad pirmieji projektą turėjo palikti atlikėjas Gabrielius Vagelis ir Melisa Valinovič. Todėl šio šeštadienio šou susirungs jau nebe dvylika, o tik vienuolika projekto porų.

Trečiojoje laidoje dėl išlikimo varžosi sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, atlikėja Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas, raitelė, reklamos specialistė, prekių ženklo kūrėja Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, aktorius Mantas Vaitiekūnas ir Ieva Konopliovaitė, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.

Savo jėgas šokio aikštelėje taip pat išbando choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, aktorė Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, dainininkė Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas, LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Porų pasirodymus stebi, vertina ir komentuoja sportinių šokių profesionalai. Trečiajame šokių vakare dalyvius vertins 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas ir triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas. Kaip ir kiekvienoje laidoje, svarbi ne tik profesionalų komisija – savo balsą už patinkančią porą kviečiami atiduoti ir projekto žiūrovai.

Kas taps šio šeštadienio favoritais, o kam teks palikti šokių aikštelę? Visa tai paaiškės jau šį šeštadienį, 21 valandą tik per LRT televiziją ir portale lrt.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių