Prieš koncertą Vilniuje – kraują kaitinantys Ritos Oros kadrai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą į Vilniaus Vingio parką muzikos gerbėjus sukvies nemokamas koncertas „Jaunas kaip Vilnius“. Daugeliui laukiamiausia vakaro dalis bus pasaulinio garso atlikėjos Ritos Oros pasirodymas. Dainininkė likus kelioms dienoms iki koncerto su savo gerbėjais pasidalijo kadrais iš atostogų Italijoje.

Savo „Instagram“ paskyroje albanų kilmės britų dainininkė parodė kelias akimirkas iš atostogų Italijoje. Siauros gatvelės, ledai, saulėlydis ir kelionė retro automobiliu – tokias atostogų patirtis įamžino Rita Ora ir pridėjo žodžius: „O, Italija, koks džiaugsmas“.

Dainininkė nepriekaištingas kūno linijas pabrėžė pasirinkusi itin akį traukiantį drabužių derinį – ilgą spalvingą sijoną, platų odinį diržą ir vietoje palaidinės pasirinko maudymosi kostiumėlio viršutinę dalį.

Rita Ora jau liepos 25-ąją surengs savo pasaulinio lygio šou nemokamoje Vilniaus miesto šventėje „Jaunas kaip Vilnius“.

Nuo 2012 m. patyrusi žinomumo proveržį, ji pramogų industrijoje įsitvirtino kaip išskirtinių gabumų vokalistė, aktorė bei mados ikona. 2012 m. pasirodžius jos debiutiniam albumui „Ora“, Rita pasiekė svarbių laimėjimų muzikinėje karjeroje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

 

Per dešimtmetį Rita Ora visame pasaulyje pardavė daugiau nei 20 mln. singlų ir tikrai neplanuoja apleisti kūrybos: 2023 m. ji išleido trečiąjį studijinį albumą „You & I“, kuris sulaukė pozityvių kritikų atsiliepimų.

Visai neseniai gerbėjus pasiekė džiugi žinia, kad dainininkė grįžta į sceną po bene trejų metų pertraukos.

Atlikėja vėl rengia savo didžiausius koncertus ir pasirodo muzikos festivaliuose. Rita Ora garsėja energingais šou, kuriuose kiekvieną dainą atlieka su aistra bei entuziazmu.

Tuo turės puikią progą įsitikinti ir vilniečiai bei miesto svečiai „Jaunas kaip Vilnius“ šventėje Vingio parke.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Griūk negyvas

Griūk negyvas portretas
Albanų kilmės britų dainininkė iš Italijos nepriekaištinga figūra ir ilgu sijonu ....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių