Prancūzai savo atstovą „Eurovizijoje“ pagerbs dokumentiniu filmu

Šešta vieta „Eurovizijoje“ ir po jo tik vis labiau įsideganti muzikinė karjera yra verta įamžinimo filme, įsitikinusi Prancūzija.

Pernai šiai šaliai dainų konkurse atstovavęs Amiras Haddadas gali jaustis pamalonintas – režisierius Thierry Colby paskelbė kursiantis dokumentinę juostą apie neeilinę jo gyvenimo istoriją.

Amiras gimė 1984 metais Prancūzijoje, po 8 metų su tėvais emigravo į Izraelį, jis taip pat turi tunisietiškų, marokietiškų ir ispaniškų šaknų. Įdomu tai, kad jis tapo odontologu ir sėkmingai darbavosi, tačiau 29-erių ryžosi apversti savo gyvenimą aukštyn kojomis – pradėjo muzikanto karjerą.

 

 

Rizika pasiteisino – vaikinas žybtelėjo Izraelio šou „Pop idol“, o 2014-aisiais išgarsėjo pasiekęs „Prancūzijos balso“ finalą. Nuo jo – tik aukštyn. Filme bus akimirkų iš jo koncertų, apdovanojimų ceremonijų, kelionė į Izraelį, kur prabėgo daugybė metų, šeimos prisiminimų, kaip ir Prancūzijos muzikos žvaigždės Patricko Bruelio komentarų.

Keletas kanalų jau pareiškė pageidavimą rodyti filmą, kuris bus 90 min. trukmės ir eterį pasieks metų pabaigoje, kartu pažymint ir Amiro naujo albumo išleidimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių