Prabilo milijonierius, poruotas su V. Siegel: man nereikėjo jos siekti

  • Teksto dydis:

Viktorijos ir Lauryno Suodaičių šeimos konfliktas, iškilęs į viešumą balandžio pradžioje, per beveik du mėnesius virto bene „žiūrimiausiu“ realybės šou internetinėje Lietuvos erdvėje. Kai tik pagrindiniai serialo herojai – sutuoktiniai – kiek pritilo, prakalbo dar vienas žmogus – buvęs V. Siegel meilužis, klaipėdietis milijonierius Ignas Jomantas.

„Delfi TV“ laidoje „Kasdienybės herojai“ verslininkas I. Jomantas ilgai dvejojęs vis tik ryžosi atvirai papasakoti apie jo ir V. Siegel ryšį. Pasak turtingo vyro, didžiausia paskata kalbėti apie jų santykius buvo gandai apie tai, kad tai dėl jo Suodaičiai išgyvena šeimos krizę. 

Kaip pasakojo verslininkas, jo ir Viktorijos santykiai užsimezgė seniai, dar tuomet, kai ji nepažinojo Danielio Bunkaus. Ir Ignas, ir Viktorija yra klaipėdiečiai, jie  nemažai laiko praleido bendroje draugų kompanijoje. Taip  jiedu susipažino ir ėmė bendrauti. „Graži, gudri moteris, susuko man galvą, neneigsiu. Turi ji sugebėjimą užburti, tą gražų, aštrų žvilgsnį, charizmą, pasitiki savimi“, – apie gimusią simpatiją pasakojo I. Jomantas.

„Man nereikėjo jos siekti“

Turtingas vyras sakė puikiai supratęs, kad V. Siegel juo susižavėjo dėl to, kad jis buvo  turtingas verslininkas. „Faktas, kad jai tie dalykai buvo prioritetas. Man nereikėjo jos siekti“, – sakė Ignas.

Ž.Gedvilos / BNS nuotr.

Situacija nebuvo visai paprasta – Ignas tuomet buvo vedęs ir Viktorija jo žmoną pažinojo. Nors verslininko santykiai su žmona jau buvo pašliję, jo romanas su V. Siegel įtakos skyryboms vis vien turėjo. „Ji sužinojo ir nebuvo patenkinta. Sąžinė šiek tiek graužė, nes vis tiek skaudini kitą žmogų. Dabar, sakyčiau, net labiau graužia. Jeigu sugrįžčiau į tą situaciją su šiandienos mąstymu, nekartočiau tokio dalyko“, – „Delfi TV“ laidoje atviravo verslininkas.

„Įsimylėjęs nebuvau“

I. Jomantas tikino – nors Viktorija ir patraukė jo dėmesį, jos įsimylėjęs nebuvo. 

„Manau, kad susukti galvą, kaip susuko Bunkui ar Suodaičiui, yra paprasta, bet pametęs galvos, įsimylėjęs nebuvau. Gyvenau sau ir su ja leidau tik savo laisvalaikį. Ji nebuvo man prioritetas, kad viską mesčiau ir lėkčiau paskui ją, dovanočiau namus, mašinas, rankinukus. Net rankinuko jai nesu padovanojęs, nors viską mokėdavau“, –  kalbėjo I.Jomantas.

Supažindino V. Siegel su D. Bunkumi

Milijonierius iš Klaipėdos pripažino, kad tai jis supažindino V. Siegel su verslininku D. Bunkumi. „Danielius man rodo, kokia graži, faina mergina iš Klaipėdos. Žiūriu – Viktorija. Pasakiau, kad jei nori, galiu supažindinti. Kažkaip jau buvau nusprendęs, kad reikia santykius su Viktorija baigti, – pasakojo I. Jomantas, nuo D. Bunkaus neslėpęs, kad V. Siegel buvo jo meilužė. – Jį įspėjau, kad būtų protingas, nes ji, kaip ir visos moterys, yra gudri, sukta. Ji visada norėjo iškilti, tapti žinomesnė, eiti prie turtingesnių. Danielius jai buvo tobulas tramplinas.“

E.Ovčarenko / BNS nuotr. 

Vaidmuo Suodaičių dramoje

I Jomantas paaiškino ir apie tai, koks vaidmuo jam atiteko V. Siegel ir L. Suodaičio šeimos dramoje. Jie visi prieš kelis mėnesius buvo susitikę bendro draugo gimtadienyje, kur Ignas pabendravo su Viktorija ir susipažino su Laurynu.

T. Biliūno / BNS nuotr. 

„Dabar ji tikrai daug brandesnė, įdomesnė moteris, –  tikino jis ir prabilo apie vakarėlio nuotraukas, kurios pasklido internete. – Gimė istorija, kad tame gimtadienyje mes vėl su Siegel ėmėme bendrauti. Tikrai galiu viešai paneigti – aš su ja nesu kartu, tikrai nebendrauju ir greičiausiai nebūčiau. Prieš tai paminėjau, kad prieš penkerius–septynerius metus ir man tas viešumos buvo įdomus, bet man norisi gyventi, ilsėtis. Viktorija labai viešas asmuo. Aš nereklamuoju kremų ir šampūnų, man to nereikia.“ 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Na ir klaunas esi,matyt turi problemų su kotu-nestovi.tikras vyras nesnekes apie moterį,kad ir kokia butu,o tu meslo krūva ir itariu,lovoje invalidas

To Senelis

To Senelis portretas
Merginos" garbę"? Manau, kad pirmiausiai reikia ją turėti, tik po to galima saugoti.

Staska

Staska portretas
Niekaip nesuprantu ką jie pamatė toj ziegel, baisi kaip maras
VISI KOMENTARAI 79

Galerijos

Daugiau straipsnių