Naujos Suodaičių konflikto detalės: atvykę pareigūnai galimai smurtavusio vyro namuose nerado

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos komisariato atstovė Loreta Kairienė patvirtino informaciją, jog tuo metu, kai į Suodaičių namus atvyko pareigūnai, Lauryno Suodaičio, įtariama, smurtavusio prieš savo žmoną Viktoriją Siegel-Suodaitę, namie nebuvo.

„Kai atvyko policijos pareigūnai, vyras iš namų buvo pasišalinęs“, – patvirtino L. Kairienė.

„Vyras tikrai buvo sulaikytas, tačiau, kur jis buvo sulaikytas, negaliu pasakyti. Matyt, buvo nustatyta jo buvimo vieta pagal mobiliojo ryšio telefoną. Aš taip spėju, tiksliai pasakyti negaliu“, – sakė L. Kairienė.

Pasiteiravus, kas antradienio vakarą į Gelažų kaimą iškvietė medikus, Vilniaus policijos atstovė paaiškino: „Buvo skambinta bendruoju pagalbos telefonu. Matyt, tas, kas priėmė šį skambutį, informaciją perdavė ir policijos pareigūnams, ir medikams. Nes smurto artimoje aplinkoje atveju kviečiami ir medikai.“

Kaip pranešė policija, antradienį apie 21.49 val. gautas pranešimas apie tai, kad  Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyksta konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Paaiškėjo, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais. Netrukus paaiškėjo, kad galimai smurtavęs vyras – žinomas verslininkas L. Suodaitis, o nukentėjusioji – jo žmona V. Siegel-Suodaitė. Vyras atsidūrė areštinėje, moteris – ligoninėje.

Trečiadienį su V. Siegel –Suodaite  telefonu susisiekti nepavyko, tačiau ji savo poziciją išsakė trumpa žinute instagramo paskyroje: „Esu sukrėsta, šoke, pažeminta. Daugiau negaliu nieko kol kas parašyti. Kiekvienas žodis dabar – neapsakomai sunkus. Atima visas jėgas. Tenoriu padėkoti medikams už pagalbą ir pareigūnams už greitį“.

Trečiadienį po pietų L. Suodaitis buvo paleistas iš areštinės. Jis pateikė ir trumpą komentarą, kuriame savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu padėkoti pareigūnams už darbą, civilizuotą požiūrį.  Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Aš labai daug papasakoti negaliu, vakarykštė šita pusiau maloni viešnagė į šią įstaigą buvo siurprizas.  Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Vaikai nėra su manimi. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės pasakojo L. Suodaitis.


Šiame straipsnyje: Viktorija SiegelLaurynas Suodaitissmurtas artimoje aplinkojepagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip šita qrva

Taip  šita qrva  portretas
Ne šiaip sau triedžia laisvai ir nevaldomai, nuomonės formuotojai yra kaip kgb agentai - duota kažkokia užduotis iš valdžios kelti triukšmą!

faktas

faktas  portretas
negalėjo suderinti nuomonių (nuomonių formuotojos negalėjo įtikinti) todėl prireikė kumščių pagalbos .

Reklama

Reklama portretas
Kazkas cia ne taip. Per daug demesio spaudoje. Matyt valdzia kazka rimto suka, o zmoniu smegenis nori uzkist tokiom siukslem.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių