A. Pogrebnojus apie „Euroviziją“: tos basos raganaitės pusei vyrų „stogus nuneš“

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą parodyta pirmoji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida. Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus išsakė nuomonę apie dalyvių išvaizdą. 

„Pažiūrėjau pirmą „Eurovizijos“ konkurso pasirodymą, na, ir ką apie sceninius įvaizdžius galima pasakyti: kaip visada atrodo, kad šis konkursas pas mus vykdomas pirmą kartą… Kas per nykuma ir niūrios spalvos, gal jau užteks to, kad Lietuvoje už lango beveik poliarinė naktis,o jie dar nutarė vargšus žiūrovus tamsybės jūroje paskandinti“, – socialiniame tinkle „Facebook“ sakė kūrėjas.

Jis pasigedo fantazijos, juk čia, anot jo, yra muzikinis karnavalas.

„Nors yra ir vienas šviesulys šioje šešėlių karalystėje... Tai tos dvynės iš „Baltos varnos“ net labai, labai „sexy“, aš, aišku, suprantu, kad jos stengiasi dainuoti tokią basą „Ramtadrylę“, bet jų suknelės man priminė kazlėkus ir kelmučius iš pasakos „Grybų karas“. Patikėkit, senam mergišiui miško fėjos dar kokios ugningos ir spalvingos būna, šiame pasirodyme trūksta tik trupučio teisingo grimo ir gerų rūbų.... Ir tos basos raganaitės pusei Lietuvos vyrų (o gal ir moterų) „stogus nuneš“, – sakė A. Pogrebnojus.

Primename, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad toliau kovą tęs šeši pirmosios atrankos dalyviai – Monika Marija, „Baltos varnos“, MEANDI, Gabrielius Vagelis, Andy Vaic ir Petunija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zaibas

zaibas portretas
pogrebnojui gal jau senai stogas nuvaziavo

Anonimas

Anonimas portretas
Ne visi vyrai tokie kvaili, kaip kažkoks Pogrebnojus. Matę mes tų raganų tiek ir tiek. Namuose jų turim.

rrr

rrr portretas
nu ir nusirito lietuviai...kazkokie arabai ir rusai jiems autoritetai madose... o kur dingo lietuviai madu kurejai,negi jiems vietos nebeliko savoj saly?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių