Po metus trukusios nežinomybės – atsakymas: atskleista tikroji Sinead O’Connor mirties priežastis

  • Teksto dydis:

Remiantis įvairiais šaltiniais, airių dainininkės Sinead O’Connor mirties priežastis, kurią visai neseniai Londone užregistravo garsios moters buvęs sutuoktinis Johnas Reynoldsas, oficialiai yra lėtinė obstrukcinė plaučių liga ir astma.

Hito „Nothing Compares 2 U“ atlikėją Sinead O’Connor taip pat kankino ir kvėpavimo takų infekcija, praneša naujienų portalas „Pagesix“.

Tačiau kiek ankščiau, garsiai moteriai iškeliavus Anapilin, Londono Sautvorko rajono teismo atstovas spaudai teigė, kad S. O’Connor mirė dėl „natūralių priežasčių“, todėl buvo nuspręsta nutraukti tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Garsi airių kilmės dainininkė amžinybėn iškeliavo 2023 metų liepos 26 d., sulaukusi 56-erių metų.

„Su didžiuliu liūdesiu pranešame apie mylimos Sinead mirtį,“ – buvo rašoma jos artimųjų pareiškime, skirtame Airijos visuomeniniam transliuotojui RTE.

Tuomet buvo skelbiama, jog moters šeima ir draugai yra prislėgti bei prašo gerbti jų privatumą sunkiu metu.

Policijos duomenimis, atlikėja S. O’Connor buvo rasta negyva savo bute Londone, o netrukus po to buvo konstatuota oficiali jos mirtis.

2022 m. birželio mėnesį dainininkė atšaukė visus savo koncertus, siekdama skirti daugiau dėmesio savo sveikatai po to, kai jos 17-metis sūnus Shane’as nusižudė.

„Pagarbiai pranešame, kad S. O’Connor tebegedi netekusi savo sūnaus ir 2022-aisiais gyvai nekoncertuos,“ – tuomet skaudžią žinią paskelbė jos komanda.

Scanpix nuotr.

„Mano gyvenimo šviesa nusprendė pasitraukti iš gyvenimo ir dabar yra pas Dievą“, – socialiniame tinkle „Instagram“ po sūnaus savižudybės rašė S. O’Connor.

LNK. LT primena, jog hito „Nothing Compares 2 U“ atlikėja S. O’Connor. turėjo ilgalaikių psichikos sveikatos problemų.

2015 m. ji užsiminė apie perdozavimą, o 2016 m. buvo pranešta apie jos dingimą.

Vis dėlto tų pačių metų birželį S. O’Connor paneigė gandus apie bandymą nusižudyti ir teigė esanti „pernelyg laiminga“, kad pakeltų prieš save ranką.

Garsi dainininkė paliko tris gedinčius vaikus: 37-erių metų Jake’ą, 28-erių metų Roisin ir 17-os metų Yeshua.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių