Po konflikto su kaimynu A. Jagelavičiūtei – geros žinios iš policijos

  • Teksto dydis:

Su stiliste, nuomonės formuotoja Agne Jagelavičiūte konfliktavęs kaimynas dėl jos elgesio kreipėsi į policiją, tačiau baudžiamosios atsakomybės žinoma moteris išvengs.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas portalui Alfa.lt teigė, kad patikslinus visą gautą informaciją buvo priimtas sprendimas nepradėti ikiteisminio tyrimo, tad moteris baudžiamosios bylos išvengs.

Nutarta, kad dėl incidento su kaimynais A. Jagelavičiūtei bus iškelta administracinio nusižengimo byla, jei policijos pozicijai pritars ir prokurorai.

Portalas praėjusią savaitę skelbė, kad žinomą moterį filmavusiam kaimynui policija skyrė baudą.

„Vienam iš konflikto dalyvių surašytas protokolas už šiukšlinimą ir paskirta 10 eurų bauda“, – portalui kauno.diena.lt tuomet sakė Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė.

Vaizdo įrašas viešoje erdvėje paviešintas prieš daugiau nei savaitę: tarp A. Jagelavičiūtės ir kaimynų liejosi necenzūriniai žodžiai, žinoma moteris taip pat aprašinėjo kaimynų buto duris. Kaip teigiama, tarp A. Jagelavičiūtės ir kaimyno konfliktai kyla nebe pirmą kartą. Šį kartą žinomą moterį papiktino vyro prie jos durų paliktos šiukšlės.

Žinoma moteris šio konflikto žiniasklaidai nekomentuoja, tačiau savo poziciją išdėstė socialiniuose tinkluose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Julius

Julius portretas
Lietuvos nelaimė ta jagelavičiūtė... mano nuojauta, kad ji serga šizofrenija, tai nepagydoma, tik kontroliuojama, o duris kaimynui tai turės naujas pakeisti, gaila vaiko...

IŠKREIPTAS VALSTYBINGUMAS

IŠKREIPTAS VALSTYBINGUMAS portretas
LIHUANIA-DVIGUBŲ STANDARTŲ ŠALIS.TFU.

Bet

Bet portretas
Bauda tures buti jai būtinai uz durų sugadinima, juk ne su pieštuku užrašė, o su flamasteriu siaubas. Ir uz koliojima. 2 baudos jai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių