Po burtų paaiškėjo, kuriame „Eurovizijos“ pusfinalyje ir su kuo varžysis Lietuva

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą tapo aišku, kuriame pusfinalyje ir su kokiais varžovais pasirodys Lietuva 67-ajame „Eurovizijos“ dainų konkurse.  Šių metų „Eurovizijos“ konkursas vyks gegužės mėnesį Jungtinėje Karalystėje, Liverpulio mieste.

 

Šį vakarą buvo traukiami burtai. Jų traukimą galima buvo stebėti oficialiame „Eurovizijos“ dainų konkurso „YouTube“ kanale.

Po burtų  paaiškėjo, kad Lietuva  pasirodys antrojo pusfinalio antroje dalyje. Jis vyks gegužės 11 dieną.

Lietuva pusfinalyje varžysis  su Armėnijos, Kipro,, Rumunijos, Danijos, Belgijos, Islandijos, Graikijos, Estijos, Albanijos, Australijos, Austrijos, San Marino, Slovėnijos,  Sakartvelo ir Lenkijos atstovais.

 Į pirmąjį pusfinalį pateko Serbija, Latvija, Airija, Norvegija, Portugalija, Kroatija, Malta, Švedija, Moldova, Šveicarija, Izraelis, Nyderlandai, Suomija, Azerbaidžanas ir Čekija.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

dėmesio

dėmesio portretas
nulis tai nesąmonei.

Rimas

Rimas portretas
Koks festivalis, tokie ir dalyviai. O Lietuvoje visiems,nachališkai lendančiams į sceną,užlipęs dramblys ant abiejų ausų ir niekaip nenulipa. Baisu ką klausosi mūsų jaunimėlis...Be klausos ir tie ir tie;)))

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na palaukim dar mėnesuką, ateis katinų ,,MORČIUS,, tai jie surengs šimtą kartų geresnius koncertus nei mūsų pretendentai į angloviziją.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių