Paaiškėjo šeši geriausi šalies balsai, kurie keliaus į „Lietuvos balso“ pusfinalį

  • Teksto dydis:

Sekmadienį LNK televizijos eteryje įvyko trečioji ir paskutinė „Lietuvos balso“ tiesioginių kovų laida, kurioje paaiškėjo, kas yra tie šeši galingiausi projekto balsai, kurie jau sausio 7 dieną pasirodys didžiajame pusfinalyje Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Dramatiškoje kovoje iš projekto krito du dalyviai – Edita Bodrovaitė- Rukienė ir Kristina Radžiukynaitė, o finaliniu šešetu tapo – Gabija Lokytė, KAIA ir Paulinos Paukštaitytės duetas, Monika Marija Paulauskaitė, Žemaitukai, Gražvydas Sidiniauskas ir Paulina Skrabytė.

Dalyviai surengė nepamirštamus šou, kurie iš jų visą savaitę reikalavo didžiulės įtampos ir nervų. Leono Somovo komandos narė P. Skrabytė susidūrė su rimtomis balso problemomis, dėl kurių visą savaitę jai buvo uždrausta dainuoti, o pirmosios repeticijos įvyko vos viena diena prieš tiesioginę transliaciją. Tačiau mergina scenoje sužavėjo absoliučiai visus.

„Labai jautriai pajautė dainą, pergyveno, kad negalės repetuoti, bet galiu pasakyti, kad tai irgi yra savotiškas pasiruošimas. Džiaugiuosi, kad pailsėjai, sukaupei jėgas ir puikiai atlikai šią dainą“, – po merginos pasirodymo kalbėjo Leonas Somovas, kuris po laidos džiaugėsi, jog bent vieną iš savo komandos narių pavyko apsaugoti nuo iškritimo.

Vienu geriausiu ir įspūdingiausiu vakaro pasirodymu tapo P. Paukštaitytės ir KAIA duetas, scenoje merginos ištesėjo savo pažadą ir paruošę tikrą bombą, atlikdamos Ariana Grande dainą ir kartu su pusnuogiais sportininkais surengdamos nepamirštamą pasirodymą. Šį kartą žiūrovų balsų merginoms pakako – jos pateko į saugią zoną ir iškart po pasirodymo žinojo, jog gali pradėti ruoštis pusfinaliui.

Itin nustebino ir E. Bodrovaitės – Rukienės pasirodymas, kuriame ji dainavo be jokio muzikantų pritarimo, atlikdama jausmingą baladę, po kurios pravirko tiek ji, tiek jos mokytoja Inga Jankauskaitė.

„Per visus savo sezonus „Lietuvos balse“ galiu užtikrintai pasakyti, kad tai buvo pats rizikingiausias sumanymas ir koncepcija, kokia tik yra buvusi. Tiesioginėse transliacijose būti vienai yra labai rizikinga. Tačiau jaučiu tokią pareigą pasakyti žmonėms, kad buvo labai gerai. Tau tikrai pavyko“, – po pasirodymo sakė Donatas Montvydas. Tik panašu, kad toks pasirodymo sprendimas žiūrovų nesužavėjo, jų balsų nepakako ir Edita atlikusi dainą sėdosi į „pavojingą“ zoną.

Vienu jautriausių vakaro pasirodymu tapo M. Marijos Paulauskaitės pasirodymas su daina „Laisvė“, kurį mergina dedikavo atkurtos Lietuvos valstybės šimtmečiui. „Aš apšalus. Pamenu, prieš daug metų, ta daina buvo didžiausias įvykis Lietuvoje. Ir dar iki dabar, mes ją visi prisimename ir niekas jos negali pakartoti. Bet tai, ką išgirdau šiandien, nesvarbu, kad jai tik aštuoniolika metų, tai kaip ji sudainavo šitą dainą yra nerealu...“, – sunkiai rinkdama žodžius sakė Džordana Butkutė, kuri šios dainos metu pravirko.

O štai dueto „Žemaitukai“ narys Linas Vaikevičius, po linksmiausio vakaro pasirodymo scenoje Rolando Mackevičiaus prispaustas, kada piršis savo merginai, davė pažadą: „Kai laimėsim „Lietuvos balsą“ tada ir piršiuos“. Tik panašu, kad toks pareiškimas tikrai nėra neįgyvendinamas, mat po šios laidos balsų, „Žemaitukai“ pateko į antrąją vietą, nusileidę tik antrą kartą balsavimo favorite tapusiai G.Lokytei. Trečią vietą, pagal balsų skaičių užėmė Paulinos ir KAIA duetas, o ketvirtoji vieta teko M. Marijai Paulauskaitei.

„Lietuvos balsas“ į eterį sugrįš jau sausio 7 dieną, kuomet Klaipėdos „Švyturio“ arenoje šeši galingiausi projekto balsai, tiesioginėje transliacijoje kovos dėl galimybės pasirodyti Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyksiančiame finale ir iškovoti teisę vadintis naujuoju „Lietuvos Balsu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių