Paaiškėjo pirmieji „X faktoriaus“ atranką įveikę dalyviai: vienai iš jų – ypatingos Jazzu pagyros

  • Teksto dydis:

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai išvydo pirmąją projekto „X faktorius“ seriją naujajame sezone „Skirtingai nuostabūs“. Atrankos metu paaiškėjo pirmieji dalyviai, kurie iškovojo laimingą bilietą savo kelią projekte tęsti ir toliau. Deja, būtent ši atranka atskleidė ir tuos, kurie savo pasirodymą šiemet jau baigs – teisėjai lauks jų sugrįžtant kitais metais.

Dalyvių pasirodymus vertino keturi teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis ir Marijus Mikutavičius. Tris arba keturis „taip“ išgirdę dalyviai patenka į kitą šou etapą. Visi kiti su projektu atsisveikina.

Pirmasis į sceną žengė nuotaikingasis Edvinas Kanėta. Jis atliko Verkos Serduchkos dainą, kuri kaip reikiant pralinksmino teisėjus, tačiau į kitą etapą Edvinas nepateko. Vien pozityvo neužteko...

JAV gimusi, tačiau dabar Šiauliuose gyvenanti futbolininkė Alika Keene teisėjus sužavėjo iškart! Mergina pelnė net keturis tvirtus „taip“. „Tikriausiai esi pirmas žmogus, iš kurio aš nereikalavau jėgos priedainyje. Man buvo labai gražu. Labai gera klausytis žmonių, kuriais galiu pasitikėti. Tai yra tavo prigimtis“, – po Alikos pasirodymo sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Mindaugas Liegaudas kuria muziką ir talpina ją „Youtube“ platformoje. Scenoje jis atliko 80-ųjų įkvėptą dainą. Vaikinas tikrai žino, ką daro, teisėjų verdiktas – trys „taip“!

„Atrodei keistai gerai. Esu už kūrybą, man patiko tavo daina. Įsivaizdavau, kaip ją dainuoja Saulius Prūsaitis“, – sakė Jazzu.

Auksei Vyšniauskaitei – 17 metų ir ji gali pasigirti pasiekimais tiek lengvaatletikos, tiek ir muzikos srityje. Ir nors sulaukė kritikos dėl dainos pasirinkimo, teisėjai vis dėlto pasakė, kad ji verta keturių „taip“.

Julija Ravinytė ilgą laiką nedainavo, tačiau galiausiai grįžo prie muzikos. Mergina pradėjo lankyti vokalo pamokas ir tikisi, kad jai atsiras vietos muzikos pasaulyje. Deja, bet teisėjai kol kas suabejojo Julijos galimybėmis. Du „taip“ – Julija į kitą etapą nepateko. Panašu, kad koją pakišo pasirinkta per sunki daina.

O štai šokėjas bei muzikinio projekto „Didysis šou burbulas“ dalyvis Justinas Mejeris-Ustin žiba ne tik šokių scenoje, bet ir muzikoje. Dainavimas visada buvo Justino svajonė, kurią jis nusprendė išpildyti būtent šiais metais.Trys „taip“ – Justiną pamatysime ir kituose etapuose!

Adrijana Balsytė – tikra „Eurovizijos“ gerbėja. Scenoje mergina atliko dainą, skambėjusią būtent šiame konkurse. „Tai nebuvo „X faktorius“, o buvo „Dainų dainelė“, – merginai pastabą išsakė Jazzu. Kiti teisėjai palinkėjo merginai daugiau padirbti ir grįžti kitais metais.

Aleksandras Liovinas dainuoja privačiose šventėse. Pasipuošęs tviskančiu džemperiu, scenoje jis atliko Kastyčio Kerbedžio hitą. „Vidutiniška karaokė...“, – vaikino dėmesį atkreipė Samas.  Du „taip“ ir du „ne“.

Viktorija Raibužytė į projektą atėjo sužinoti, ar gali dainuoti ne tik bliuzą. Plungėje gimusi mergina atliko savo kūrybos žemaitišką dainą. „Labai gerai“, – sakė Marijus. „Man viskas labai patiko“, – gyrė Jazzu. Keturi „taip“.

Grupė „Citrusss“ groja progresyvų metalą. Kauniečiai išgirdo keturis „taip“. „Jūs pasiruošę, apgalvojote kiekvieno rolę grupėje. Fantastika“, – sakė Samas.

Edita Pociūtė savo dainomis dalinasi interneto platformose. Nors teisėjai suteikė Editai antrą šansą ir paprašė padainuoti kitą dainą, to neužteko. Du „taip“ – teisėjai lauks merginos kitais metais.

Marija Gevorkjan – pasaulio pilietė, gyvenusi daugybėje šalių. Mergina neslepia norinti būti žvaigžde! Panašu, kad jos svajonė gali išsipildyti... Keturi ir labai tvirti „taip“. Teisėjai įsitikinę – Marijos vieta superfinale.

Gabrielė Stankutė nepateko į kitą etapą – teisėjai pasigedo įdirbio. „Reikia dar apsilankyti pas vokalo mokytoją“, – sakė S. Prūsaitis. Keturi „ne“...

Nojus Žebrauskas pasirodė labai gerai ir išgirdo keturis „taip“. „Puikiai, artistiškai, išraiška gera. Esi tas, kurio reikia šioje scenoje“, – sakė Samas.

Ugnė Miseliūnaitė – išskirtinė asmenybė, papirkusi teisėjus savo keistumu. Dalyvaudama projekte ji nori parodyti, kad ir moterys gali daryti šou. Trys „taip“! Ugnė patenka į kitą etapą – šou dar tikrai įvyks!

Liepa Vasiliauskaitė iš teisėjų išgirdo keturis „taip“! Mergina teigė žinanti, kad gali kovoti ir suspindėti tarp kitų dalyvių. „Scenoje jautiesi kaip namuose. Tai matyti iš karto“, – sakė Jazzu.

„X faktorius“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių