Paaiškėjo blogiausių Lietuvos vairuotojų trejetukas

  • Teksto dydis:

Po aštuonių savaičių LNK laidoje „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ paaiškėjo blogiausiųjų trejetukas. Jie jau kitą savaitę susigrums projekto finale, dėl itin gėdingo titulo, kurio tikrai nenori nei vienas.

Po daug ekstremalių užduočių, aštrios komisijos kritikos ir pirmų Lietuvoje įgyvendintų eksperimentų, pagaliau paaiškėjo, kas yra patys blogiausi vairuotojai. Į šou registravosi daugiau nei 300 žmonių, manančių, kad vienas ar kitas jų artimasis yra pats blogiausias šalies vairuotojas. Iš jų buvo atrinktos devynios poros žmonių – blogas vairuotojas ir jo artimasis, užregistravęs į projektą.

Kova tarp dalyvių buvo itin arši. Priešpaskutinėje sezono laidoje projektą paliko ūkininkė Elvyra Povilauskienė. Šou pradžioje beviltiška laikyta vyriausia dalyvė visiems įrodė, kad vairuoti sugeba geriau už daugelį kitų.

Finale varžysis jau spėjęs pagarsėti kelių erelis Mindaugas Tirva. 31-erių vilniečio vairavimo istorijoje daug kraupių nelaimių – mirtinai pervažiuotas šuo, partrenktas žmogus, susidūrimas su kitu automobiliu, kuriame sėdėjo vaikai. Vilnietis daugelį pritrenkė ne tik tokiomis istorijomis, bet ir skandalingais pasisakymais. „Pėstieji patys kalti, kad vaikšto“, – vienoje laidoje sakė Mindaugas.

Kartu su juo finale dalyvaus ir pati lėčiausia Lietuvos vairuotoja Karolina Šmitienė. Net 7-erius metus nevairavusi moteris pribloškė net ir visko mačiusius profesionalus. Greičio užduotyse moteris labai pasimesdavo ir vietoj stabdžių pedalo per klaidą paspausdavo greičio. Vienoje tokių užduočių Karolina trenkėsi į sieną. „Man jau viskas... Per didelis greitis“, – po baisaus incidento vos žodžius rinko po smūgio išsigandusi moteris.

Trečiuoju finalininku tapo išsiblaškęs jaunuolis Kristijonas Karbauskas. Pradžioje laidoje dalyvavęs su profesionaliu vairuotoju savo tėčiu, vaikinas rodė greitą reakciją ir pažangą. Deja, visa tai labai greitai baigėsi, kai iš projekto dėl ligos turėjo pasitraukti Kristijono tėtis. Be tvirtos keleivio kontrolės vaikinas absoliučiai paleido vadžias ir šokiravo visus komisijos narius. Išlepintas profesionalaus vairuotojo sūnus Kristijonas tiesiog siautėjo filmavimo aikštelėje – griovė dekoracijas ir sugadino net kelis automobilius. Dėl tokio elgesio vairuotojas užsitarnavo kelialapį į finalą.

Vairuotojas, tapsiantis blogiausiu Lietuvoje, gaus tik gėdingą titulą ir statulėlę. Tai atvirkštine tvarka vykstantis šou, kuriame laimi greičiausiai iškritę dalyviai. Visi išvengę gėdingo blogiausio vairuotojo titulo, vairuotojų reabilitacijos centrą palieka su 500 eurų piniginiu prizu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių